ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Την Παρασκευή ο τελευταίος αγώνας του Φέντερερ

Την Παρασκευή και μάλιστα σε διπλό θα αγωνιστεί για τελευταία φορά στην καριέρα του ο Ρότζερ Φέντερερ που αποκάλυψε ότι το γόνατό του είναι αυτό που δεν τον αφήνει να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο.

της Αλεξάνδρας Καραμπουρνιώτη
[email protected]

Μιλώντας στα ελβετικά ΜΜΕ, ο Φέντερερ που βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο και έχει κάνει δύο προπονήσεις με τον Στέφανο Τσιτσιπά, τους αποκάλυψε ότι θα αγωνιστεί στο Λάβερ καπ μόνο σε έναν αγώνα και αυτός θα είναι σε διπλό. Μάλιστα θα το πράξει την πρώτη μέρα του τουρνουά (23/9) δίχως ωστόσο να κατονομάσει με ποιον συμπαίκτη θα μπει για τελευταία φορά στο κορτ, αν και οι περισσότεροι εικάζουν ότι αυτός θα είναι ο Ράφα Ναδάλ.
O 41χρονος Φέντερερ αποκάλυψε και το λόγο που τον οδήγησε στην απόφαση της απόσυρσης. «Το πρόβλημα είναι το γόνατο μου. Προχωρούσε αρκετά καλά η αποθεραπεία αλλά τα αποτελέσματα από μια τελευταία μαγνητική δεν ήταν αυτά που ήθελα. Τότε είπα στον εαυτό μου ότι τελείωσε η καριέρα μου» δήλωσε στο RTS Φέντερερ και συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω ακριβώς ποιο θα είναι το μέλλον μου αλλά δεν θέλω να φύγω εντελώς από ένα άθλημα που μου έχει δώσει τα πάντα».

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts