ΥΓΕΙΑ

Την τρίτη δόση εμβολίου κατά του κορονοϊού έκανε ο πρωθυπουργός

  • Γιάννα Σουλάκη

Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε σήμερα Τρίτη (12.10.2021) την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού στο εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» στο Μαρούσι.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στις 14:00 στο εμβολιαστικό κέντρο και συνομίλησε με πολίτες που περίμεναν και αυτοί με τη σειρά τους να εμβολιαστούν με την τρίτη δόση κατά του κορονοϊού. Στη συνέχεια προχώρησε μέσα στο κτήριο, όπου και εμβολιάστηκε, αναχωρώντας μετά από 15 λεπτά.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού του: «Μόλις ολοκλήρωσα την 3η δόση του εμβολίου κατά του Covid-19, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών.

Και θα παρακαλούσα όλες και όλους να κάνουν το ίδιο, είτε όσον αφορά την 3η δόση είτε πρωτίστως όσον αφορά αυτούς οι οποίοι ακόμα δεν έχουν εμβολιαστεί. Διότι πια τα δεδομένα είναι τόσο εμφατικά που δεν επιτρέπουν καμία αμφισβήτηση ως προς την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του εμβολίου.

Εννέα στους δέκα συμπολίτες μας οι οποίοι βρίσκονται και σήμερα διασωληνωμένοι είναι ανεμβολίαστοι και ένας πολύ μεγάλος αριθμός των συμπολιτών μας που χάνει τη ζωή του κάθε μέρα είναι και αυτοί ανεμβολίαστοι.

Ας ακούσουμε, επιτέλους, τους επιστήμονες. Ας δούμε τα πραγματικά δεδομένα. Ας σπεύσουμε όλοι να εμβολιαστούμε για να αυξήσουμε κι άλλο τα ποσοστά εμβολιασμού στη χώρα μας συνολικά. Να προστατέψουμε πρώτα και πάνω απ’ όλα τους εαυτούς μας, αυτούς που αγαπάμε και το κοινωνικό σύνολο», κατέληξε.

Πηγή: Newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Related Posts