ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τι καινούριο ετοιμάζεται να λανσάρει η Redmi μέσα στον μήνα;

Τι καινούριο ετοιμάζεται να λανσάρει η Redmi μέσα στον μήνα;

Τι καινούριο ετοιμάζεται να λανσάρει η Redmi μέσα στον μήνα;

Οι περισσότερες πηγές συμφωνούν ότι μέσα στον μήνα θα δούμε το νέο Redmi Note, το οποίο θα υποστηρίζει φόρτιση στα 120W. Αυτό θα του δώσει και τον τίτλο του πιο γρήγορου στη φόρτιση smartphone της οικογένειας Redmi.

O γενικός διευθυντής της Redmi και πρόεδρος του Xiaomi Group China, o Lu Weibing, έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι ο Οκτώβριος θα είναι μήνας που επιφυλάσσει πολλή δουλειά για την Redmi, γεγονός που δεν μπορεί να μεταφραστεί σε τίποτα άλλο πέρα από την παρουσίαση τουλάχιστον ενός νέου προϊόντος.

Στην αναφορά του αυτή ο Weibing, ανέβασε και μία φωτογραφία του από την τελευταία παρουσίαση του Redmi Note 10, στοιχείο που ήταν το έναυσμα για να ξεκινήσουν όλες οι φήμες περί παρουσίασης του αντικαταστάτη του (Redmi Note 11, ίσως;).

Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, πάντως, δεν είχε γίνει λόγος για ακριβή ημερομηνία, στην οποία θα γίνει η παρουσίαση αυτή. Φανταζόμαστε, θα υπάρξουν τα σχετικά teasers…

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts