ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τοπαλίδης: «Αν είχαν λίγο ηθική θα έπρεπε να έχουν παραιτηθεί»

Η καταγγελίες για την ομοσπονδία της πάλης διαδέχονται η μία την άλλη και είναι και μία από τις ομοσπονδίες της οποίας φάκελος έχει σταλεί στον εισαγγελέα με συγκλονιστικές καταγγελίες.

Ο Στάθης Τοπαλίδης, κάτοχος χάλκινου ευρωπαϊκού μεταλλίου στην ελευθέρα πάλη, μαζί με τον Γιάννη Αρζουμανίδη που ηγείται της Νέας Παλης και τον Ηρακλή Δεσκουλίδη που κατεβαίνει υποψήφιος εκπρόσωπος στην ΕΟΕ, προσπαθούν να αλλάξουν τα κακώς κείμενα στην ΕΛΟΠ.
Ο Τοπαλίδης αναφερόμενος σε όλα όσα βλέπουν το φως της επικαιρότητας, τόνισε πως οι νυν διοικούντες της ΕΛΟΠ θα έπρεπε να έχουν παραιτηθεί.

«Μετά από πολλά χρόνια κακής διοίκησης, φτάνοντας  το άθλημα των Ολυμπιονικών να μην μπορεί να συμμετέχει σε Ολυμπιακούς Aγώνες, έρχονται τα τελευταία γεγονότα με τον βιασμό ανήλικης αθλήτριες, τις καταγγελίες για εκπόρνευσή αθλητών και μια ομοσπονδία να σφυρά αδιάφορα. Αυτό όμως που μου προκαλεί πραγματικά εντύπωση είναι  ότι ένω όλα αυτά είδαν το φως της δημοσιότητας σε τηλεοπτικά κανάλια και ιστοσελίδες κανένας δεν πήγε να καταθέσει» τόνισε ο Στάθης Τοπαλίδης και συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι κάποιος λαγός κρύβεται πάλι από πίσω και προσπαθεί να κάνει το σύστημα ‘διαίρει και βασίλευε’. Ενώ η ομοσπονδία έχει κηρύξει εκλογές ακόμα δεν έχει ανακοινώσει κανέναν υποψήφιο της και έχουν χάσει τα αβγά και τα πασχάλια, με την υποψηφιότητα του Γιάννη Αρζουμανίδη και την παράταξη Νέα Πάλη. Έχοντας επικοινωνία όλες αυτές τις μέρες με τα σωματεία της πάλης βλέπουμε τεράστια υποστήριξη και πιστεύομε ότι θα κερδίσουμε  τις εκλογές παμψηφεί. Αυτό που πιστεύουμε ότι θέλουν να κάνουν είναι αλλαγή στις καρέκλες τους και να εμφανιστούν σαν κάτι καινούργιο. Αν είχαν λίγο ηθική πάνω από όλα θα έπρεπε ήδη να έχουν παραιτηθεί». 

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts