ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Το συγκινητικό και διδακτικό μήνυμα αποχαιρετισμού του Τιμ Ανανιάδη

Την προηγούμενη Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, “αποχαιρέτισε” την ενεργό δραστηριότητα ο Τιμ Ανανιάδης.

Με ένα συγκινητικό μα συνάμα διδακτικό μήνυμα, ο Τιμ αποχαιρέτισε τους φίλους και συνεργάτες του.

Ήμουν από αυτούς που επέλεξε να αποχαιρετίσει, προς το παρόν βέβαια, αφού ανενεργός δεν πρόκειται να μείνει διατηρώντας την θέση του στον όμιλο Λασκαρίδη.

Το μήνυμα του Τιμ Ανανιάδη έχει ως εξής:

“Aγαπητοί φίλοι,

Ήρθε η ώρα, μετά από πολλά πολλά χρόνια σκληρής αλλά εποικοδομητικής (ελπίζω) δουλειάς, να αποφασίσω να αποσυρθώ από την ενεργό δραστηριότητα.

Σας διαβεβαιώ η απόφαση δεν ήταν εύκολη για έναν άνθρωπο μαθημένο να δουλεύει από νέος, που η εργασία του ήταν συγχρόνως το hobby του, που η καθημερινότητά του ήταν η επαφή με τον κόσμο, που η επαγγελματική του δραστηριότητα ήταν συνυφασμένη με τον τομέα των ξενοδοχείων, ένα κλάδο απαιτητικό, χωρίς στασιμότητα αλλά με συνεχείς αλλαγές και προκλήσεις.

Τα χρόνια που έζησα στη Μεγάλη Βρεταννία και στο King George ήταν για μένα το επιστέγασμα της καριέρας μου και ευχαριστώ την τύχη μου γι αυτό. Η συγκίνησή μου είναι ακόμα μεγαλύτερη όταν αναλογίζομαι ότι διηύθυνα αυτό το εμβληματικό ξενοδοχείο από την πρώτη στιγμή της αναγέννησής του το 2003. Με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους οι ιδιοκτήτες, με την πίστη τους οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες, με τη φιλία τους πολλοί πελάτες.

Η σχέση που αναπτύχθηκε με σας τους δημοσιογράφους υπήρξε πάντα ανέφελη και μου αφήνει τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις.

Για τον λόγο αυτό σας γράφω αυτά τα λίγα λόγια για να σας δώσω τις νέες μου συντεταγμένες για ο,τιδήποτε κρίνετε ότι μπορεί να σας φανώ χρήσιμος.

Θα είναι για μένα ιδιαίτερη χαρά να επικοινωνούμε σαν φίλοι πια, και, γιατί όχι; να πίνουμε πότε πότε παρέα ένα ποτήρι κρασί.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

TIM ANANIADIS”.

Και εγώ σε ευχαριστώ φίλτατε Τιμ

Κωνσταντίνος Στ. Δεριζιώτης

ksd Τιμ
adv

ΠΗΓΗ money-tourism.gr

Related Posts