ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Το ταξιδιωτικό γραφείο Kassaros Travel Services στην έκθεση Philoxenia 2021

Στηρίζοντας ενεργά τον ελληνικό τουρισμό, το ταξιδιωτικό γραφείο Kassaros Travel Services και το Hotel Kassaros θα λάβουν μέρος στην επαγγελματική έκθεση τουρισμού Philoxenia, που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 12-14 Νοεμβρίου στην Θεσσαλονίκη.

Στόχος είναι να βρεθoύν και πάλι κοντά στους επαγγελματίες και το κοινό της Βορείου Ελλάδος.

“Ο τουρισμός αλλάζει αλλά η ανάγκη να συναντήσουμε τους ανθρώπους του τουρισμού από κοντά παραμένει πιο επίκαιρη από ποτέ. Έτσι λοιπόν πήραμε την απόφαση να στηρίξουμε τον θεσμό και να είμαστε για μια ακόμη χρονιά κοντά στους επαγγελματίες που θα παραβρεθούν στην έκθεση,” αναφέρει ο Στέργιος Κασσάρος, ιδρυτής των δύο εταιριών.

Το κοινό και οι επαγγελματίες μπορούν να βρουν τα στελέχη της εταιρείας  στο Περίπτερο 13 – stand C5.

“Θα είναι μεγάλη χαρά να δούμε συνεργάτες και φίλους από κοντά μετά από πολύ καιρό, να ανταλλάξουμε νέα, απόψεις και φυσικά να κάνουμε δουλειά.

Η πανδημία μας έδωσε κίνητρα να ασχοληθούμε περισσότερο με την φύση και τον εναλλακτικό τουρισμό αλλά και να ανακαλύψουμε τις ατελείωτες ομορφιές που έχει η ορεινή Ελλάδα,” συμπληρώνει ο κος Κασσάρος.

Με γραφεία στα Ιωάννινα και το Μέτσοβο, το ταξιδιωτικό γραφείο Kassaros Travel Services διοργανώνει κάθε είδους εκδρομές, σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθ’ όλη την διάρκεια του έτους. Διαθέτει επίσης, έναν μεγάλο στόλο από λεωφορεία, ικανό να ανταποκριθεί σε κάθε είδους εκδρομή και ταξίδι.

Το Hotel Kassaros βρίσκεται στο Μέτσοβο. Πλήρως ανακαινισμένο συνδυάζει την παράδοση και την πολυτέλεια προσφέροντας 26 δωμάτια, μεταξύ των οποίων 7 σοφίτες, για μία ονειρεμένη διαμονή.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece. ΠΗΓΗ GTP

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *