ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το ψέμα της Σακοράφα και ο εθελοντής Παναγόπουλος

Καλησπέρα σε όλους. Απογευματινός σήμερα γιατί έχασα τη μισή μέρα να αναζητώ τον Κατάσκοπο.

Αποκαλύπτει ο Xman
[email protected]

Δε μου βγαίνει στο τηλέφωνο και μάλλον είχε πάει στο Ολυμπιακό χωριό. Εκεί που ο Λευτέρης Αυγενάκης εξήγγειλε το Ολυμπιακό αθλητικό κέντρο. Κάνει δουλειά ο υφυπουργός στις υποδομές και αυτό δεν μπορεί να του το αμφισβητήσει κανείς. Όπως και κανείς δε λέει πως στο Ελληνικό δε θα γίνει κανένα ανταποδοτικό έργο για τον Άγιο Κοσμά. Η ανάδοχος εταιρεία ανταποδίδει με έργα στο ΟΑΚΑ και τον Ολυμπιακό χωριό. Δεν τα λέω (μόνο) εγώ. Ο Κατάσκοπος μου τα έχει εξηγήσει όλα.

Η τέχνη του παραπληροφορείν

Δεν μπορεί να ξεχάσει την ιδιότητα της πολιτικού η Σοφία Σακοράφα που από το… βήμα του δημαρχείου των Τρικάλων μεταξύ άλλων είπε (αντιγράφω από το σάιτ του ΣΕΓΑΣ): «Ο ΣΕΓΑΣ έγινε η πρώτη ομοσπονδία πανευρωπαϊκά, η οποία έκανε την επανέναρξη των μαζικών αγωνισμάτων, με την επιτυχή διοργάνωση του ημιμαραθωνίου στην Αθήνα, για την οποία πήραμε συγχαρητήρια απ’ όλον τον κόσμο». Ψέμα. Με μία γρήγορη έρευνα διαπιστώνει κανείς ότι έγιναν οι εξής αγώνες:

23 Ιουλίου – Υπερμαραθώνιος Λουγκάνο (Ελβετία) 588 δρομείς
22 Αυγούστου – Ημιμαραθώνιος Βερολίνου (Γερμανία) 15.096 δρομείς
28 Αυγούστου – Ημιμαραθώνιος Ρίγα (Λετονία) 1.261 δρομείς
29 Αυγούστου – 10αρι Λουγκάνο (Ελβετία) 1.197
4 Σεπτεμβρίου – Ημιμαραθώνιος Άντριμ (Ιρλανδία) 12.000 δρομείς
5 Σεπτεμβρίου – Ημιμαραθώνιος Σμύρνης (Τουρκία) 2.000 δρομείς
10 Σεπτεμβρίου – Μαραθώνιος, ημιμαραθώνιος Ταλίν (Εσθονία) – 1.914 δρομείς
12 Σεπτεμβρίου – Μαραθώνιος Βιέννης (Αυστρία) – 18.118 δρομείς
12 Σεπτεμβρίου – Μαραθώνιος Ομσκ (Ρωσία) – 3.306 δρομείς
12 Σεπτεμβρίου – Ημιμαραθώνιος Άλτοτινγκ (Γερμανία) – 1.700 δρομείς
12 Σεπτεμβρίου – Ημιμαραθώνιος Αθήνας (Ελλάδα) 2.200 δρομείς

Πως μπορεί μια αντιπρόεδρος της βουλής να παραπληροφορεί με αυτόν τον τρόπο; Η απάντηση στο ερώτημα είναι πολύ απλή: Έλα ντε…

Δίνει ελπίδες με τα… ψέμματα

Με το ιστορικό που έχει ως πρόεδρος, αρχίζουν τα σωματεία να ελπίζουν πως θα είναι ψέμα πως δε θα πάρουν χρήματα για το 2020 και το 2021. Όλοι αυτό ελπίζουν, αλλά δυστυχώς είναι αλήθεια. Και που καταλήγουμε; Ότι τα τελευταία χρήματα που πήραν τα σωματεία ήταν από τον Αυγενάκη…

Προετοιμασία μόνο σε Κύπρο και Κρήτη

Κομμένες οι προετοιμασίας στο εξωτερικό για τα μέλη της Εθνικής ομάδας. Η περικοπή που αποφάσισε η διοίκηση του ΣΕΓΑΣ στον προϋπολογισμό ήταν μεγάλη (μείον το 1/3) και δεν περισσεύουν για προετοιμασίας. Μόνο Κύπρο όπου υπάρχει διακρατική συμφωνία και Κρήτη που θα βοηθήσει η περιφέρεια.

Ο Κουτσιώρας στο ΚΥΑ

Η απομάκρυνση του Γιάννη Κουτσιώρα από τη θέση του Εθνικού προπονητή, καλύφθηκε με την τοποθέτηση του ως υπεύθυνος Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού σε ΟΑΚΑ, Άγιο Κοσμά και Καυτανζόγλειο.

Θα επιστρέψει ως εθελοντής ο Παναγόπουλος;

Στον τελευταίο του Μαραθώνιο ως πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ το 2019, ο Κώστας Παναγόπουλος είχε δηλώσει πως θα επιστρέψει ως εθελοντής. Θα περιμένουμε να τον δούμε στο φετινό Μαραθώνιο μπας και απαντήσει και στο πως δημιουργήθηκε το χρέος που ξεπερνά τα 5.000.000 ευρώ και δημιουργήθηκε επί δικής του προεδρίας.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts