ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Asus ROG Phone 2 ενημερώνεται επιτέλους σε Android 11

Μετά από περισσότερα από δύο χρόνια παρουσίας στην αγορά, το Asus ROG Phone 2 λαμβάνει την περσινή ενημέρωση του Android OS, αλλά θα λάβει Android 12. Όταν κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2019, το Asus ROG Phone 2 εκτελούσε Android 9.0. Μέσω των διαδοχικών ενημερώσεων, η ναυαρχίδα της Asus μεταφέρθηκε στο Android 11 και είναι πιθανό να παραμείνει σε αυτήν την έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

Αν και οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί στον αγγλικό ιστότοπο της εταιρείας, οι προγραμματιστές XDA εντόπισαν το επίσημο αρχείο καταγραφής αλλαγών στον κινεζικό ιστότοπο, επομένως η ενημέρωση Android 11 ενδέχεται να είναι διαθέσιμη μόνο σε κάποια μέρη του κόσμου αυτή τη στιγμή.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Asus ξεκίνησε να δοκιμάζει την ενημέρωση Android 11 για το ROG Phone 2 πριν από αρκετούς μήνες και έκλεισε το πρόγραμμα beta τον Σεπτέμβριο. Χρειάστηκε λίγο περισσότερος χρόνος για την προετοιμασία της αναβάθμισης για το ευρύ κοινό, λόγω των τεράστιων αλλαγών στο ROG UI και άλλων βελτιώσεων που περιλαμβάνονται στην ενημέρωση της Asus, εκτός από το Android 11.

Εάν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε Asus ROG Phone 2 στην καθημερινότητά σας, η ενημέρωση θα σας προσθέσει ένα νέο ROG UI, μια νέα ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας, καθώς και μια σειρά από βελτιώσεις στο Android 11.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts