ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Fortnite λέει στους παίκτες ότι «δεν έχουν άδεια να παίξουν»

, Το Fortnite λέει στους παίκτες ότι «δεν έχουν άδεια να παίξουν»

, Το Fortnite λέει στους παίκτες ότι «δεν έχουν άδεια να παίξουν»

Αν ελπίζατε να παίξετε λίγο Fortnite στις χειμερινές σας διακοπές, έχουμε άσχημα νέα, καθώς η Epic Games επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται εκτός λειτουργίας. Σύμφωνα με ένα tweet από τη δική του σελίδα, «Το Fortnite δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμο και οι παίκτες δεν μπορούν να συνδεθούν ενώ διερευνούμε ένα πρόβλημα. Θα παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες όταν έχουμε μια λύση για να επαναφέρουμε τις υπηρεσίες στο διαδίκτυο.”

Η πλατφόρμα άρχισε να “δυσκολεύει” πολλούς παίκτες και να τους εμφανίζει το μήνυμα «Δεν έχετε άδεια να παίξετε Fortnite». Η εταιρεία άρχισε να διερευνά αυτό το ζήτημα πριν από μερικές ώρες και οι παίκτες ανέφεραν ανεπαρκείς συνδέσεις από τότε. Τώρα, ωστόσο, φαίνεται ότι οι συνδέσεις δεν είναι καθόλου διαθέσιμες.

Την ίδια ώρα που ξεκίνησε το ζήτημα, το Epic Games Store αντιμετώπιζε επίσης προβλήματα. Ορισμένοι παίκτες είπαν ότι δεν μπορούσαν να συνδεθούν ή ακόμη και να έχουν πρόσβαση στα παιχνίδια εκτός σύνδεσης. Τώρα το Epic λειτουργεί, ώστε να μπορείτε να παίξετε άλλα παιχνίδια στον υπολογιστή σας, αλλά δεν θα επιχειρήσει καν να ξεκινήσει το Fortnite. Αναφέρει τους διακομιστές ως “εκτός σύνδεσης”. Εάν αποκτήσουμε περισσότερες πληροφορίες ή κάτι επανέρθει θα σας ενημερώσουμε.

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και την φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts