ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Lenovo Thinkbook Plus θα έχει δεύτερη οθόνη στο πληκτρολόγιο

Το Lenovo Thinkbook Plus θα έχει δεύτερη οθόνη στο πληκτρολόγιο

Το Lenovo Thinkbook Plus θα έχει δεύτερη οθόνη στο πληκτρολόγιο

Μία εικόνα για το επερχόμενο Lenovo Thinkbook Plus αποκαλύπτει μία πολύ ενδιαφέρουσα σχεδιαστική επιλογή στο πληκτρολόγιο. Η φωτογραφία κυκλοφόρησε στο Twitter και δείχνει έναν διαφορετικό σχεδιαστικό δρόμο για τη δεύτερη οθόνη σε ένα laptop.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Lenovo Thinkbook Plus θα είναι ένα laptop με οθόνη 17 ιντσών, το οποίο στη δεξιά πλευρά του πληκτρολογίου θα έχει μία οθόνη αντί για το παραδοσιακό numpbad. Η συγκεκριμένη οθόνη θα μπορεί να έχει πολλές χρήσεις, από την προβολή στοιχείων χειρισμού, όπως είναι ένα αριθμητικό πληκτρολόγιο, ή ένα σημείο σχεδιασμού με την υποστήριξη stylus.

H ευαισθησία της οθόνης αυτής θα επιτρέπει έως και τη ζωγραφική πάνω της, όπως τουλάχιστον δείχνει η μία και μόνη φωτογραφία του laptop που έκανε την εμφάνισή της στο λογαριασμό του Evan Blass στο Twitter. Σε αυτή τη φάση δεν είναι γνωστές πολλές λεπτομέρειες για τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά της οθόνης αυτής, αλλά μία τέτοια διάταξη θα μπορούσε να βρει ευρεία εφαρμογή σε ποικίλα σενάρια χρήσης, ειδικά στα χέρια ενός δημιουργικού επαγγελματία.

Το συγκεκριμένο laptop αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή του στο πλαίσιο της φετινής CES.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts