ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Yahoo Answers σταματά να δίνει απαντήσεις στις 4 Μαΐου

Το Yahoo Answers σταματά να δίνει απαντήσεις στις 4 Μαΐου

Το Yahoo Answers σταματά να δίνει απαντήσεις στις 4 Μαΐου

Μετά από μία διαδικτυακή πορεία 16 ετών, το Yahoo Answers, το πιο παλιό δείγμα site ερωταπαντήσεων παύει τη λειτουργία του. Ως καταληκτική ημερομηνία για το Yahoo Answers έχει καθοριστεί η 4η Μαΐου 2021.

Η ενημέρωση για την παύση λειτουργίας του Yahoo Answers γίνεται με ένα ειδικό banner στη σελίδα του, ενώ στους χρήστες του γνωστοποιείται επίσης, ότι δεν μπορούν να θέτουν νέες ερωτήσεις από τις 20 Απριλίου και έπειτα.

Υπάρχει η δυνατότητα σε όλους τους χρήστες να κατεβάσουν τα δεδομένα τους, δηλαδή τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις που έχουν θέσει και λάβει αντιστοίχως. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να θέσουν το ερώτημα για το πώς μπορούν να κάνουν download τα δεδομένα και να λάβουν την αντίστοιχη απάντηση.

Το χρονικό όριο για αυτό είναι μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2021. Υπολογίζεται ότι χρειάζεται να περάσει ένα χρονικό διάστημα 30 ημερών μέχρι να δοθεί σε κάθε χρήστη η δυνατότητα να κατεβάσει το υλικό που τον ενδιαφέρει.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts