ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τόκιο 2020: LIVE newsfeed, 8 μέρες από την τελετή

LIVE ενημέρωση όλη την ημέρα, κάθε μέρα για τη μεγαλύτερη γιορτή της ανθρωπότητας.

ΤΕΝΙΣ – Και άλλη απώλεια για το τουρνουά των γυναικών. Η Αντζελίκ Κέρμπερ αποφάσισε να μην αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. H 33χρονη Γερμανίδα που ήταν αργυρή στους Αγώνες του Ρίο ανακοίνωσε ότι προτιμά να ξεκουραστεί παρά να αγωνιστεί για 3η φορά σε Ολυμπιακούς.

ΤΕΝΙΣ – Έτοιμο το κορτ που θα φιλοξενήσει τους αγώνες τένις, αλλά καθόλου φιλάθλους…

ΤΕΝΙΣ – Η Βικτόρια Αζαρένκα είναι άλλο μεγάλο όνομα του γυναικείου τένις που ανακοίνωσε την απόσυρση της συμμετοχής της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες εξαιτίας της πανδημίας. H 31χρονη Λευκορωσίδα έχει στην κατοχή της χρυσό μετάλλιο στο μεικτό διπλό και χάλκινο στο ατομικό

ΣΤΙΒΟΣ – Την απόφαση να μην αγωνιστεί για 5η φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ανακοίνωσε η Ζουζάνα Χεΐνοβα. Η χάλκινη Ολυμπιονίκης του 2012 στα 400μ εμπόδια και δις παγκόσμια πρωταθλήτρια (2013, 2015) νιώθει ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση και δε θέλει να κάνει… τουρισμό. H 35χρονη Τσέχα δεν έχει κάνει καμία κούρσα το 2021.

ΚΙΝΑ – Την αποστολή τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες παρουσιάσαν οι Κινέζοι οι οποίοι στέλνουν στο Τόκιο 431 αθλητές και αθλήτριες μεταξύ των οποίων 24 χρυσοί Ολυμπιονίκες. Συνολικά η αποστολή αριθμεί 777 μέλη στα οποία συμπεριλαμβάνονται και 30 αλλοδαποί προπονητές.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ – Άρχισαν οι γκρίνιες για τα δωμάτια από τους πρώτους ένοικους. Το μόνιμο παράπονο είναι τα άβολα κρεβάτια που είναι εξ’ ολοκλήρου από ανακυκλωμένο υλικό ενώ το στρώμα δεν είναι και ότι καλύτερο για τους αθλητές.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ – Οι πρώτες αποστολές έχουν ήδη αφιχθεί στο Ολυμπιακό χωριό και ήδη φρόντισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts