ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τόρουν 2021: Κι άλλοι κορυφαίοι εκτός πρωταθλήματος

Δυστυχώς και άλλοι κορυφαίοι αθλητές αναγκάζονται να αποσύρουν τη συμμετοχή τους από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τόρουν (4-7/3) ενώ άλλοι κορυφαίοι ακόμη σκέφτονται αν τελικά θα αγωνιστούν.

της Πηνελόπης Γκιώνη
[email protected]

Γαλλία: Ο δευτεραθλητής Ευρώπης στα 60μ με εμπόδια, Πασκάλ Μαρτινό Λαγκάρντ, λόγω ενός τραυματισμού αναγκάστηκε να σταματήσει πρόωρα τους αγώνες του στον κλειστό και άρα μένει εκτός ευρωπαϊκού.

Βρετανία: Η παγκόσμια πρωταθλήτρια των 200μ, Ντίνα Άσερ Σμιθ, αποφάσισε να αποσύρει τη συμμετοχή της από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου καθώς αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό μετά τον αγώνα της στο Λιεβάν. Η ίδια ανακοίνωσε πως δεν θα δώσει αγώνες μέχρι τον ερχόμενο Μάιο.

Εσθονία: Ο Εσθονός δεκαθλητής, Γιάνεκ Όιγκλεϊν είχε δεχθεί πρόσκληση από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ώστε να αγωνιστεί στο ευρωπαϊκό κλειστού τον Μάρτιο όμως θα αναγκαστεί να την απορρίψει καθώς αντιμετωπίζει τραυματισμό στο ισχιακό οστό του δεξιού ποδιού. Ο 27χρονος αθλητής των συνθέτων, δεν είχε ολοκληρώσει το έπταθλο στο προηγούμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στη Γλασκόβη το 2019.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts