ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τόρουν 2021: Κριτήριο το εθνικό πρωτάθλημα για τη συμμετοχή στο ευρωπαϊκό

Οι δύο κορυφαίοι των συνθέτων αγωνισμάτων, η Νάφι Τιάμ από το Βέλγιο και ο Κέβιν Μαγιέρ από τη Γαλλία, θα αγωνιστούν στα εθνικά τους πρωταθλήματα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και έπειτα θα κρίνουν αν θα αγωνιστούν ή όχι στο Τόρουν.

της Πηνελόπης Γκιώνη
[email protected]

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του επτάθλου και κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ του δεκάθλου, Κέβιν Μαγιέρ, σκοπεύει να αποφασίσει να θα αγωνιστεί στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τόρουν (4-7/3) μετά την ολοκλήρωση του γαλλικού πρωταθλήματος. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ο Μαγιέρ θα αγωνιστεί στο μήκος και στα 60μ απλά και με εμπόδια στην πόλη Μιραμάς και κατόπιν αυτού θα κρίνει αν θα αγωνιστεί στο Τόρουν. 

Την ίδια τακτική θα ακολουθήσει και η Νάφι Τιάμ. Μετά το εθνικό πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων του Βελγίου, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, θα αποφασίσει η δευτεραθλήτρια κόσμο στο έπταθλο Ναφισάτου Τιάμ αν θα αγωνιστεί ή όχι στο πένταθλο στο Τόρουν. Η Τιάμ δήλωσε, όμως, πως μέχρι στιγμής η συμμετοχή στο ευρωπαϊκό κλειστού δεν είναι στα σχέδιά της.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts