ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Φασούλας με στήριξη Βασιλακόπουλου, από την αρχή

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις εκλογές στην Ελληνική Καλαθοσφαιριστική Ομοσπονδία είναι πλέον ξεκάθαρα τα στρατόπεδα που διεκδικούν την προεδρία.

του Θανάση Νικολάου
[email protected] follow me@ThanNikolaou

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως η παλιά φρουρά των ομοσπονδιαρχών έχει επιλέξει ακριβώς την ίδια τακτική καθώς δεν έχουν πλέον το δικαίωμα να κατέλθουν υποψήφιοι στις εκλογές.
Στην ΕΙΟ (ιστιοπλοΐα) Δημητρακόπουλος – Παπαθανασίου προσπαθούν να περάσουν ως ανεξάρτητη υποψηφιότητα τον Άκη Τσαλίκη. Στην ΚΟΕ (υγρός στίβος) ο Διαθεσόπουλος έχει βάλει από την αρχή της καμπάνιας δίπλα στον Σπύρο Γιαννιώτη τον Γιώργο Κατσαρό και πριν από λίγες μέρες μαζεύτηκαν όλοι στην ΚΟΕ για να βγάλουν το ψηφοδέλτιο.
Στον ΣΕΓΑΣ η έμπνευση του Κώστα Παναγόπουλο με τη Σοφία Σακοράφα έγινε γνωστή μέσω Sportsfeed από νωρίς.
Στην ΕΟΚ (μπάσκετ) πολλοί ήταν αυτοί που πίστεψαν ότι ο Παναγιώτης Φασούλας όρθωσε τα 213 εκατοστά του στον Γιώργο Βασιλακόπουλο και απογαλακτίστηκε για να κατέλθει ως ανεξάρτητος απέναντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Τις τελευταίες μέρες ωστόσο έγιναν τα… αποκαλυπτήρια. Υπάλληλοι της ΕΟΚ τηλεφωνούν και καλούν σε συναντήσεις με τον Παναγιώτη Φασούλα ενώ και οι τοπικές ενώσεις (όπως η ΕΚΑΣΘ) προσπαθούν να… στρατολογήσουν στελέχη.
Φασούλας και Βασιλακόπουλος ποτέ δεν ήταν απέναντι ο ένας με τον άλλον αλλά συμπορεύονται με κοινό αντίπαλο το Λιόλιο.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts