ΓΕΝΙΚΕΣ

Χαλκιδική: Νεκρή εντοπίστηκε η 31χρονη που αγνοούνταν

Νεκρή σε υπό ανέγερση μονοκατοικία στον Γαλαρινό της Χαλκιδικής εντοπίστηκε η 31χρονη Μαριάννα που αναζητούνταν από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τοπικές ιστοσελίδες αλλά και βάσει της ανάρτησης που έκαναν οι εθελοντές διασώστες της ομάδας ΟΦΚΑΘ, η άτυχη Μαριάννα εντοπίστηκε νεκρή στην περιοχή του Γαλαρινού, το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, η σορός εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένη οικοδομή στο χωριό Γαλαρινό Χαλκιδικής, δίπλα στο σπίτι της φίλης της όπου φιλοξενούνταν το προηγούμενο διάστημα.

Στο σημείο κατέφθασαν δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας όπου και προχώρησαν στον αποκλεισμό του σημείου. Υπενθυμίζεται ότι η 31χρονη σταμάτησε να δίνει σημάδια ζωής από την περασμένη Παρασκευή, όταν έφυγε από το σπίτι της φίλης της αφήνοντας ένα σημείωμα πίσω στο οποίο εξηγούσε τους λόγους της εξαφάνισης.

Οι αρχές από την πρώτη στιγμή «κύκλωσαν» το σενάριο ερωτικής απογοήτευσης, καθώς στο σημείωμα αναφέρεται σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, κατά το οποίο το προηγούμενο διάστημα η 31χρονη φέρεται να είχε αναπτύξει προσωπική σχέση.

Υπενθυμίζεται, σύμφωνα με το Grtimes, ότι οι έρευνες του ΟΦΚΑΘ για τον εντοπισμό της άτυχης 31χρονης επικεντρώθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ανατολική Θεσσαλονίκη, καθώς έφυγε απο τα Βασιλικά με τα πόδια προς άγνωστη κατεύθυνση.

The post Χαλκιδική: Νεκρή εντοπίστηκε η 31χρονη που αγνοούνταν appeared first on Times News.

ΠΗΓΗ TIMESNEWS