ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χειμερινές εκπτώσεις 2021: Τι θα γίνει φέτος εν μέσω lockdown – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν

Εξελίξεις αναμένονται στο θέμα των χειμερινών εκπτώσεων – Τι θα γίνει εάν παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα

Οι χειμερινές εκπτώσεις 2021 αναμένεται να ξεκινήσουν σε λίγες μέρες στα εμπορικά καταστήματα. Ειδικότερα, αν και η χώρα διανύει περίδο lockdown, καταστηματάρχες και καταναλωτές προετοιμάζονται για τις εκπτώσεις. Το 2020 άφησε μεγάλο πλήγμα στο λιανεμπόριο, με την αγορά να ελπίζει ότι θα «ανασάνει» με τις πολυαναμενόμενες εκπτώσεις.

Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι οι εκπτώσεις θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 και θα διαρκέσουν έως το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021.

Τι θα γίνει εάν παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα – Αναμένονται εξελίξεις

Αν παραμείνουν τα καταστήματα κλειστά, υπάρχει ενδεχόμενο, οι εκπτώσεις να διαρκέσουν και μετά τις 27 Φεβρουαρίου που ολοκληρώνεται κανονικά η περίοδος εκπτώσεων.

Παράλληλα, εξελίξεις εντός της εβδομάδας για το θέμα των εκπτώσεων, προανήγγειλε μέσω του ΘΕΜΑ 104,6 και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Αθήνας Σταύρος Καφούνης.

Ωστόσο, καθώς τα φυσικά καταστήματα είναι κλειστά, στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αναχαίτιση της εξάπλωσης της πανδημίας, οι προσδοκίες παραμένουν χαμηλές, αφού οι καταναλωτές στερούνται  και το προνόμιο αγορών με τη μέθοδο του click away, που λειτούργησε την περίοδο των Χριστουγέννων.

Διαβάστε περισσότερα:

Χρηματιστήριο: «Βροχή» διαγραφών εισηγμένων – Αναζητούνται νέα IPOs

Απόφαση – χαστούκι του Αρείου Πάγου για 17.000 συνταξιούχους της ΕΤΕ

Επένδυση – Σκορπιός: «Πράσινο φως» στον Ριμπολόβλεφ για τις VIP σουίτες

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts