ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χωρίς κανονισμό μεταγραφών ο ΣΕΓΑΣ, δεν έγινε δεκτός από τη ΓΓΑ

Μπορεί ο ΣΕΓΑΣ να κήρυξε την έναρξη της θερινής μεταγραφικής περιόδου χθες (15/9) που κανονικά διαρκεί ένα μήνα (μέχρι τις 15/10) ωστόσο δεν έχει κανονισμό μεταγραφών και δεν μπορεί να γίνει καμία μετακίνηση αθλητή και αθλήτριας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportsfeed ο ΣΕΓΑΣ έστειλε κανονικά τον κανονισμό για να εγκριθεί από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Ωστόσο ο κανονισμός δεν είναι σύννομος και η ΓΓΑ τον επέστρεψε στον ΣΕΓΑΣ με παρατηρήσεις για να γίνουν οι διορθώσεις. Αυτό σημαίνει πως αν και η ομοσπονδία του στίβου κήρυξε την έναρξη των μεταγραφών καμία δεν μπορεί να γίνει μέχρι νεοτέρας.
Την ίδια στιγμή, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, έχει εγκρίνει το δικό της κανονισμό μεταγραφών από τις 12 Ιουλίου και στις 29 Αυγούστου τον δημοσίευσε στο site έχοντς πάρει και την έγκριση από τη ΓΓΑ. Βέβαια η ΚΟΕ κινήθηκε πιο γρήγορα γιατι έχει και το πρωτάθλημα της υδατοσφαίρισης και οι μεταγραφές ξεκινούν νωρίς.
Από τη ΓΓΑ ενημερωθήκαμε ότι μπορεί να μεταφερθεί η θερινή μεταγραφική περίοδος σε περίπτωση που ο κανονισμός δεν είναι έτοιμος.
Ωστόσο τίθεται ένα ζήτημα για τον ΣΕΓΑΣ πως προκήρυξε μεταγραφές χωρίς να έχει κανονισμό…

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts