ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όπεν Αυστραλίας: Προβλήματα στις πτήσεις για τους συμμετέχοντες

Η μεταφορά των αθλητών και αθλητριών που θα συμμετάσχουν στις αρχές Φεβρουαρίου στο Αυστραλιανό όπεν,  θα πραγματοποιηθεί μέσω πτήσεων τσάρτερ χωρίς όμως να έχουν διευκρινιστεί οι λεπτομέρειες του ταξιδιού στους ενδιαφερόμενους. 

της Σωτηρίας Στασινού
[email protected]

Μπορεί οι ημερομηνίες του πρώτου γκραν σλαμ της χρονιάς να έχουν καθοριστεί (08-20/02) και οι αγώνες πρόκρισης του να είναι επί ποδός (10-13/01 Ντουμπάι Γ- Ντόχα Α), ωστόσο οι διοργανωτές του έχουν ακόμα να διευθετήσουν το ζήτημα της μεταφοράς των συμμετεχόντων στην Αυστραλία. 

Ο διευθυντής του όπεν Αυστραλίας Γκρεγκ Τάιλ, ανέφερε: «Υπήρξαν κάποιες αναπόφευκτες καθυστερήσεις στην τελειοποίηση των πτήσεων των παικτών». Επιπλέον ενημέρωσε ότι 18 πτήσεις τσάρτερ θα μεταφέρουν τους τενίστες/στριες στην Μελβούρνη με το ποσοστό χωρητικότητας τους να φτάνει μόλις το 20% για αποφυγή μόλυνσης τους από κορονοϊό. 

Οι αθλητές/τριες λόγω της υποχρεωτικής 14ημερης καραντίνας στην οποία πρέπει να υποβληθούν θα πρέπει να βρίσκονται στην Αυστραλία το διήμερο 15-17 Ιανουαρίου ώστε στη συνέχεια να έχουν το δικαίωμα συμμετοχής τους στα πέντε προ-όπεν τουρνουά τα οποία ξεκινούν στις 31/01 και στη συνέχεια στο βασικό αγώνα. Παρόλο αυτά οι λεπτομέρειες για το ταξίδι τους δεν έχουν διευκρινιστεί με τον Τάιλ να δηλώνει: «Γνωρίζουμε ότι οι προθεσμίες έχουν στενέψει, κάνουμε το καλύτερο για να επικοινωνήσουμε τις πληροφορίες της πτήσης στους αθλητές όσο το δυνατόν συντομότερα. Θα τους φέρουμε όλους στην Μελβούρνη». 

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts