ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

50.000$ κόστισαν στον Τζόκοβιτς οι δικηγόροι

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς περιμένει την απόφαση των Αυστραλών (του αρμόδιου υπουργού) για το αν θα απελαθεί τελικά ή όχι με την ομάδα των δικηγόρων του να είναι έτοιμη για νέο δικαστικό αγώνα.

της Αλεξάνδρας Καραμπουρνιώτη
[email protected]

Ο Σέρβος έχει κάθε δικαίωμα να καταθέσει εκ νέου έφεση για να ανατρέψει εκ νέου αρνητική απόφαση εις βάρος του που θα του στερήσει τη συμμετοχή του στο όπεν της Αυστραλίας.
Η νομική ομάδα του Τζόκοβιτς γνωρίζει πολύ καλά τις διαδικασίες και ετοιμάζεται για το 2ο γύρο.
Οι δικηγόροι που τον κράτησαν στην Αυστραλία στην πλειοψηφία τους είναι Αυστραλοί και γνωρίζουν άριστα το αντικείμενο. To γραφείο που ανέλαβε την υπόθεση είναι το Χολ και Γουίλκοξ και η αρχική ομάδα που ανέλαβε την υπόθεση αποτελούνταν από τη Νάταλι Μπάνιστερ, την Πενέλοπε Φορντ και τον Γκρέιντον Ντοντ. Σε αυτούς προστέθηκαν και οι Νικ Γουντ (υπήρξε σύμβουλος του γενικού εισαγγελέα της κοινοπολιτείας), Πολ Χόλντερσεν (έχει υπηρετήσει στο εφετείο της Βικτοριας και στο Ανώτατο Δικαστήριο της Αυστραλίας), Νικ Χάρτλι (έχει υπάρξει αναπληρωτής δικαστής του ομοσπονδιακού δικαστηρίου) και ο Νικ Ντραγκόγλιοβιτς που είναι ο μοναδικός Σέρβος. Η αμοιβή της νομικής ομάδας για την παράσταση τους στο εφετείο της Βικτόρια, ήταν 50.000 δολάρια.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts