ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

843χλμ οδικώς με 72χρονο ταξιτζή για να δουν την Αντιγόνη

Το 2021, το απαγορευτικό εισόδου στην Ιαπωνία στέρησε στην οικογένεια της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη την ευκαιρία να βρεθεί κοντά της για να παρακολουθήσει τον κορυφαίο αγώνα της καριέρας της. Φέτος στο Γιουτζίν το ίδιο σενάριο δε γινόταν να επαναληφθεί.

Η αποστολή ξεκίνησε από την… έδρα, «Το στέκι της κυρά-Γιώτας» στην Καρδίτσα. Με τα ξενοδοχεία στο Γιουτζίν να είναι πανάκριβα (500 ευρώ τη βραδιά), η μητέρα και ο σύζυγος της Αντιγόνης βρήκαν φιλοξενία σε θείο του συζύγου που ζει στο Λας Βέγκας. Δυστυχώς όμως για την κυρά Γιώτα και τον Άγγελο (ο σύζυγος), η πτήση από το Όκλαντ προς ο Γιουτζίν ακυρώθηκε και η επόμενη ήταν την… Κυριακή.
Η λύση δόθηκε από τον σύζυγο της Ντρισμπιώτη. Βρήκε έναν πρόθυμο ταξιτζή να μεταφέρει τους δύο Έλληνες από το Όκλαντ στο Γιουτζίν (ταξίδι οκτώ ωρών). Ο… 72χρονος ταξιτζής πληρώθηκε 600 ευρώ τα οποία είχε κερδίσει σε καζίνο του Λας Βέγκας ο σύζυγος της Ντρισμπιώτη. Μετά από 8,5 ώρες νυχτερινού ταξιδιού, μαμά και σύζυγος έφτασαν στο Γιουτζίν για να κάνουν κερκίδα στην Αντιγόνη. Ο Άγγελος ήταν αυτός που έτρεχε δίπλα στην Αντιγόνη να την ενθαρρύνει σε όλο τον αγώνα και η κυρά-Γιώτα αυτή που φώναζε περισσότερο κρατώντας πανό «Αντιγόνη Ελλάς» που έχει ταξιδέψει παντού.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts