ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ACT – The American College of Thessaloniki: Ολοκληρωμένα ακαδημαϊκά προγράμματα με ανοιχτούς ορίζοντες σε όλη την υφήλιο

Μια φιλόδοξη καριέρα με απεριόριστες προοπτικές και ευκαιρίες, σε έναν ευχάριστο κοινωνικό και εξαιρετικά προσοδοφόρο κλάδο, όπως ο Τουρισμός, υπόσχεται το ολοκληρωμένο και καινοτόμο ακαδημαϊκό πρόγραμμα Τουρισμού και Φιλοξενίας του ACT.

Το ACT – The American College of Thessaloniki, είναι ένας μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός, που αποτελεί το τμήμα πτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών του Κολλεγίου Ανατόλια, ενός ιστορικού, κορυφαίου εκπαιδευτικού ιδρύματος στην Ελλάδα, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη.

Το τμήμα πτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών, του σε συνεργασία με παγκοσμίου φήμης ιδρύματα Αμερικής και Ελβετίας, δημιουργήθηκε πριν από επτά χρόνια και έχει ως στρατηγικούς εταίρους τη Sani/Ikos Group και τη Deloitte.  Από την πρώτη στιγμή υποστηρίχθηκε από δεκάδες τουριστικές μονάδες σε όλη την Ελλάδα και τέθηκε υπό την αιγίδα του ΣΕΤΕ, καθώς και των Ενώσεων Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σκιάθου και Ρόδου.

Τα προγράμματά του υλοποιούνται στην αγγλική γλώσσα και περιλαμβάνουν:

  • Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με κατεύθυνση στα Τουριστικά 4ετούς φοίτησης, με αναγνωρισμένο πτυχίο σε Αμερική και Ευρώπη.
  • Συνδυαστικό Πρόγραμμα Σπουδών διετούς φοίτησης στο ACT και συνέχιση σπουδών στο Cesar Ritz Colleges ή το Hotel Institute Montreux στην Ελβετία, λαμβάνοντας το πτυχίο τους από τα συγκεκριμένα κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα.
  • Master στη Διοίκηση Τουριστικών Μονάδων και τη Φιλοξενία μονοετούς φοίτησης με ευέλικτα ωράρια μαθημάτων για επαγγελματίες.

Όλα τα προγράμματα του ACT επικαιροποιούνται και εμπλουτίζονται κάθε ακαδημαϊκό έτος, έτσι ώστε να παρέχουν τα κατάλληλα εφόδια στη νέα γενιά επαγγελματιών που θα σταδιοδρομήσουν και θα επιτύχουν είτε ως στελέχη είτε ως επιχειρηματίες της φιλοξενίας. Οι εγγεγραμμένοι στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ακολουθούν ένα ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών, με μαθήματα που γίνονται δια ζώσης και online.

Το ACT προσφέρει επιπλέον πλήρεις ή μερικές υποτροφίες στους υποψηφίους που πληρούν τα κριτήρια ενώ το δίκτυο των συνεργατών του εξασφαλίζει εργασιακή εμπειρία σε κορυφαίες ξενοδοχειακές μονάδες της Ελλάδας.

Το επίπεδο σπουδών και οι εγκαταστάσεις του ACT μεταφέρουν την ατμόσφαιρα των αμερικανικών πανεπιστημίων στη Θεσσαλονίκη και προσελκύουν κάθε χρόνο έναν πολύ μεγάλο αριθμό Ελλήνων και ξένων φοιτητών, ενώ ο εκπαιδευτικός οργανισμός αποτελεί τον πιο δημοφιλή ακαδημαϊκό προορισμό των Αμερικανών φοιτητών στην Ελλάδα.

The post ACT – The American College of Thessaloniki: Ολοκληρωμένα ακαδημαϊκά προγράμματα με ανοιχτούς ορίζοντες σε όλη την υφήλιο appeared first on ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ money-tourism.gr.

ΠΗΓΗ money-tourism.gr

Related Posts