ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

AirPods Pro 2: Unboxing βίντεο πριν από την κυκλοφορία

Τα AirPods Pro 2 της Apple φτάνουν στους πελάτες και τα καταστήματα την Παρασκευή, αλλά τώρα κυκλοφόρησε στο Youtube ένα unboxing βίντεο του wearable που μας αποκαλύπτει τι υπάρχει μέσα στο κουτί.

Τα media είχαν ήδη την ευκαιρία για ένα hands-on στο Steve Jobs Theatre νωρίτερα αυτό το μήνα, άρα δεν είναι τόσο οι αποκαλύψεις που περιμένουμε, όσο η εμπειρία unboxing.

Στο κουτί βρίσκονται τα AirPods Pro, μια νέα θήκη φόρτισης με ενσωματωμένο ηχείο για την υποστήριξη Find My, λουράκι, ear tips σιλικόνης, σε μεγέθη που κυμαίνονται από XS έως L, καλώδιο Lightning σε USB-C και οι οδηγίες χρήσης.

Παρένθεση – τα νέα ear tips XS πωλούνται ήδη ξεχωριστά για 7,99 $ στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple. Η Apple λέει ότι αυτά είναι συμβατές μόνο με τα AirPods Pro δεύτερης γενιάς, αλλά φαίνεται πως λειτουργούν και με τα αρχικά AirPods Pro.

Τα AirPods Pro 2 διαθέτουν επίσης βελτιωμένη ποιότητα ήχου, μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, έως και 2 φορές μεγαλύτερη ακύρωση θορύβου σε σύγκριση με το original, δυνατότητα σάρωσης προς τα πάνω και προς τα κάτω για ρύθμιση της έντασης και πολλά άλλα.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts