ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Amazon: Παρουσίασε τα νέα της Kindle e-readers

H Amazon μας προτρέπει να το ρίξουμε στο διάβασμα το φθινόπωρο, με τα νέα Kindles που μόλις παρουσίασε. Συγκεκριμένα, η Amazon έφερε τρία νέα μοντέλα στην οικογένεια Paperwhite.

To Amazon Kindle Paperwhite standard edition Θα είναι διαθέσιμο από τα 140 δολάρια στις ΗΠΑ, η έκδοση signature edition θα κοστίζει 190 δολάρια, ενώ η παιδική έκδοση θα κοστίζει 160 δολάρια. Σε όλες τις περιπτώσεις η οθόνη θα έχει οθόνη με διαγώνιο 6.8 ιντσών, με βελτιωμένη φωτεινότητα της τάξης του 10% σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Εντυπωσιακή είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους, αφού θα αγγίζει τις…10 εβδομάδες (το εννοούμε, όχι ώρες!), 4 ολόκληρες εβδομάδες περισσότερες σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο. Στη signature edition η μνήμη RAM είναι στα 32 GB, ενώ στα απλά μοντέλα είναι στα 8 GB. Υπάρχει θύρα φόρτισης USB Type C, με πιστοποίηση αδιάβροχης προστασίας για να μην φοβάσαι να το πάρεις μαζί σου στις καλοκαιρινές διακοπές. Η έναρξη της εμπορικής διάθεσης των νέων μοντέλων είναι στις 27 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts