ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Apivita: Εκτός ο Κουτσιανάς – Η Exea εξαγόρασε τις μετοχές του

Ο Νίκος Κουτσιανάς αποχωρεί από τη θέση του προέδρου του ΔΣ της εταιρείας

Το μειοψηφικό πακέτο μετοχών που κατείχε ο Νίκος Κουτσιανάς στην Apivita εξαγόρασε η Exea τον Δεκέμβριο 2020, βάσει συμφωνίας μεταξύ των μελών.

Ο Νίκος Κουτσιανάς αποχωρεί από τη θέση του προέδρου του ΔΣ της εταιρείας και ορίζεται στη θέση του ο Manuel Puig.

Η σχετική δήλωση του CEO της εταιρείας Herve Lesieur αναφέρει ότι «το 2017, η Exea, εταιρεία χαρτοφυλακίου της οικογένειας Puig, εξαγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο της Apivita, ο ιδιοκτήτης της οποίας, Νίκος Κουτσιανάς, έμεινε ως μειοψηφικός μέτοχος και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου. Το Δεκέμβριο του 2020, βάσει συμφωνίας μεταξύ των μελών, η Exea εξαγόρασε το πακέτο μετοχών του Νίκου Κουτσιανά και νέος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου ορίζεται ο Manuel Puig».

Η ανακοίνωση αναφέρει επίσης: «Όλοι μας ευχαριστούμε τον κύριο Νίκο Κουτσιανά για όλα αυτά τα χρόνια στην APIVITA, την οποία ίδρυσε με τη γυναίκα του Νίκη το 1979. Η Apivita είναι ένα cult brand («μάρκα λατρείας») που προσφέρει φυσικές λύσεις ομορφιάς από μελισσοκομικά προϊόντα και μεσογειακά φυτικά εκχυλίσματα ενισχυμένα με κοσμητολογία αιχμής ως μία καινοτόμα υπεύθυνη εταιρεία (η Apivita είναι B Corp από το 2017).

Η εταιρεία αναπτύσσει σημαντικά τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα και στις διεθνείς αγορές, ειδικά στην Ευρώπη και στην Ασία.Όλοι μας ευχόμαστε στον κύριο Νίκο Κουτσιανά επιτυχίες στις επόμενες επιχειρηματικές του δραστηριότητες».

Διαβάστε ακόμη

Τράπεζα Πειραιώς: Αύξηση €2.366,4εκατ. του μετοχικού κεφαλαίου από τη μετατροπή των CoCos

Οι προβλέψεις της JPMorgan: Το Bitcoin μπορεί να φτάσει τα $146.000

Σε νέες προσλήψεις προχωρά η Skroutz – Στόχος να καλύψει 200 θέσεις εργασίας το 2021

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts