ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Apple: Παρουσίασε τα νέα προϊόντα της – Τον Οκτώβριο θα αποκαλύψει το iPhone 12

Μυστήριο αν θα γίνουν σήμερα τα αποκαλυπτήρια του iPhone 12

Τα νέα της προϊόντα παρουσίασε σήμερα η Apple, μία παρουσιάση την οποία την είχε τυλίξει πέπλο μυστηρίου, αναφορικά με την παρουσιάση του iPhone 12.

Στα νέα μοντέλα δύο συσκευών της επικεντρώθηκε η Apple στη σημερινή παρουσίαση: Το Apple Watch και το iPad. Παρακάμπτοντας το iPhone 12 (πιθανώς θα ανακοινώσουν την ημερομηνία παρουσίασής του στο τέλος της εκδήλωσης) οι άνθρωποι της Apple αποκάλυψαν το Apple Watch 6.

Προσαρμοσμένο στις τρέχουσες ανάγκες λόγω κορωνοϊού, το νέο Apple Watch έχει διευρυμένες λειτουργίες ελέγχου της υγείας αυτού που το φορά στο χέρι του. Πραγματοποιεί μέτρηση της οξυγόνωσης του αίματος μέσα σε 15 δευτερόλεπτα, ενώ διαθέτει ειδικό ανιχνευτή για το πόσο συχνά ο χρήστης πλένει τα χέρια του.

Το λανσάρισμα του Apple Watch 6 άρχισε με τις διηγήσεις πραγματικών ανθρώπων, οι οποίοι περιέγραψαν το πώς, χάρη στις λειτουργίες ελέγχου ζωτικών δεδομένων στον οργανισμό τους, όπως πχ η αυξημένη αρτηριακή πίεση, τους προειδοποίησε εγκαίρως. Και έτσι, στην ουσία, το πώς το Apple Watch τους έσωσε τη ζωή.

Η τιμή του νέου Apple Watch 6, του πιο προηγμένου που παρήγαγε ποτέ η Apple, είναι στα 399 δολάρια. Υπάρχει όμως και ένα πιο οικονομικό – αλλά όχι με τις ίδιες δυνατότητες- το Apple Watch SE, το οποίο διατίθεται στην τιμή των 279 δολαρίων.

Μαζί με το Apple Watch 6, η Apple παρουσίασε το Fitness+, μια πολυσύνθετη συνδρομητική υπηρεσία. Χάρη σε αυτήν – και ίσως λόγω της κοινωνικής αποστασιοποίησης εξαιτίας της πανδημίας – ο χρήστης της πλατφόρμας Fitness+ μπορεί να δημιουργεί ένα εικονικό γυμναστήριο οπουδήποτε βρίσκεται. Σε πρώτη φάση η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν θα είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο.

Πηγή: www.protothema.gr

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts