ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Apple: Τα ακουστικά AR θα χρησιμοποιούν το τροφοδοτικό του MacBook Pro;

Apple, Apple: Τα ακουστικά AR θα χρησιμοποιούν το τροφοδοτικό του MacBook Pro;

Apple, Apple: Τα ακουστικά AR θα χρησιμοποιούν το τροφοδοτικό του MacBook Pro;

Σε ένα σημείωμα επενδυτών, O Ming-Chi Kuo, σε ένα σημείωμα επενδυτών, αναφέρεται στα σχέδια της Apple να χρησιμοποιήσει το ίδιο τροφοδοτικό MacBook Pro 14 96W και για τα ακουστικά AR/VR. Κι αυτό γιατί η συσκευή πιθανότατα θα υιοθετήσει δύο CPU – μία βασισμένη στο τσιπ των 4nm και μία στο 5nm.

Εάν η συσκευή απαιτεί ισχυρή φόρτιση 96 W, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι η υπολογιστική ισχύς θα είναι σε γενικές γραμμές αντίστοιχη με το MacBook Pro 14. Επίσης, θα μπορούσε να σημαίνει ότι τα ακουστικά πιο γρήγορα από ότι αρχικά αναμενόταν.

Σύμφωνα με τον Kuo, τα ακουστικά της Apple θα προσφέρουν μια καινοτόμο εμπειρία με απρόσκοπτη εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών AR και VR.

Ο Ming-Chi Kuo προβλέπει ότι η εταιρεία θα φτάσει τα 3 εκατομμύρια μονάδες το 2023, 8-10 εκατομμύρια το 2024 και 15-20 εκατομμύρια μονάδες το 2025.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts