ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Apple iOS 14.7: Έρχεται με το MagSafe battery pack

Apple iOS 14.7: Έρχεται με το MagSafe battery pack

Apple iOS 14.7: Έρχεται με το MagSafe battery pack

H Apple έκανε διαθέσιμο το iOS 14.7 για όλα τα μοντέλα iPhone που το υποστηρίζουν, αλλά καθυστερεί λίγο η διάθεση του iPadOS 14.7 για τα tablets. Στην αναβαθμισμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος υπάρχει υποστήριξη του MagSafe battery pack.

To MagSafe Battery pack είναι μία εξτρά μπαταρία που μπορεί να προσαρμοστεί στο πίσω μέρος ενός iPhone, ώστε να επεκτείνεται η αυτονομία της συσκευής. To iOS 14.7 είναι το λειτουργικό που υποστηρίζει τη λειτουργία του, ενώ στο αναβαθμισμένο λειτουργικό σύστημα υπάρχει η υποστήριξη του Apple Card Family, δηλαδή της δυνατότητας από έναν κοινό λογαριασμό, όλων των πιστωτικών καρτών της οικογένειας.

Επιπρόσθετες πληροφορίες έχουν προστεθεί στις λειτουργίες επιμέρους εφαρμογών, όπως για την ποιότητα του αέρα μέσα από το Weather και το Maps, αλλά και τον εμπλουτισμό του Home app, προκειμένου να γίνεται χειρισμός του HomePod. Υπάρχει ανανέωση και στη βιβλιοθήκη των Podcasts στο iOS 14.7, μαζί με τη διόρθωση πολλών bugs που έχουν εντοπιστεί στις προηγούμενες εκδόσεις.

Το update μπορεί να γίνει αυτόματα, αλλά εάν θέλετε να το κάνετε πιο γρήγορα, μπορείτε να ακολουθήσετε τη διαδρομή Settings > General > Software Update.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts