ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Apple Watch Series 7: Το smartwatch με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως

Πολλές πρωτιές στις πωλήσεις για την Apple στο πρώτο τρίμηνο του 2022. Εκτός από τα smartphone, tablet, wireless ακουστικά και smart speaker που είχαν τις περισσότερες πωλήσεις, η εταιρεία πούλησε και τα περισσότερα smartwatch.

Ο αναλυτής Francisco Jeronimo μοιράστηκε ένα μικρό infographic για τα πιο δημοφιλή smartwatches στον κόσμο το πρώτο τρίμηνο του έτους, με την Apple να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος. Πιο συγκεκριμένα, το Apple Watch Series 7, το πιο ακριβό smartwatch της μάρκας με αρχική τιμή 399 $ στις ΗΠΑ, πούλησε περισσότερο από κάθε άλλο στον κόσμο το διάστημα μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου 2022.

apple watch, Apple Watch Series 7: Το smartwatch με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως

apple watch, Apple Watch Series 7: Το smartwatch με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως

Αν και δεν είχε πολλές σχεδιαστικές αλλαγές από τη σειρά 6, αποδείχθηκε εξαιρετικά δημοφιλές και κράτησε την Αpple στην κορυφή.

Δεύτερο στην κατάταξη ήταν το Apple Watch SE, με τιμή 279 $, ενώ πέμπτο ήταν ακόμα ένα του τεχνολογικού κολοσσού, το Apple Watch Series 3, που κοστίζει 199 $ και κυκλοφόρησε αρχικά το 2017. Για το τελευταίο αξίζει να πούμε πως η Apple δεν θα το υποστηρίζει πέρα ​​από το watchOS 8.

Την πεντάδα συμπληρώνουν, κατακτώντας την τρίτη και την τέταρτη θέση, τα Samsung Galaxy Watch 4 και Watch 4 Classic, τα οποία είναι τα πρώτα της εταιρείας που χρησιμοποιούν την αναβαθμισμένη πλατφόρμα Wear OS της Google.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts