ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Avis: Άλμα 96% στα έσοδα

Τα κέρδη ανήλθαν σε 674 εκατ. δολ. ή 10,45 δολ. ανά μετοχή το τρίμηνο Ιουνίου – Σεπτεμβρίου σε σύγκριση με 45 εκατ. δολ. ή 63 cents ανά μετοχή ένα χρόνο νωρίτερα

Κέρδη ρεκόρ ανακοίνωσε η Avis Budget Group Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, ενώ οι πωλήσεις της εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων ξεπέρασαν τα 3 δισ. δολ. εν μέσω της ισχυρής ζήτησης τους καλοκαιρινούς μήνες, όπως μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Ειδικότερα, τα κέρδη της Avis ανήλθαν σε 674 εκατ. δολ. ή 10,45 δολ. ανά μετοχή το τρίμηνο Ιουνίου – Σεπτεμβρίου σε σύγκριση με 45 εκατ. δολ. ή 63 cents ανά μετοχή ένα χρόνο νωρίτερα.

Σε προσαρμοσμένη βάση για έκτακτα στοιχεία, η Avis κέρδισε 10,74 δολ. ανά μετοχή. Τα έσοδα σημείωσαν άλμα 96% στα 3 δισ. δολ.

Οι μέσες εκτιμήσεις των αναλυτών σε δημοσκόπηση της FactSet τοποθετούσαν τα προσαρμοσμένα κέρδη της Avis στα 6,87 δολ. ανά μετοχή με πωλήσεις 2,7 δισ. δολ.

Η εταιρεία θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί “την ανοδική ορμή καθώς το περιβάλλον για ταξιδία συνεχίζει να ομαλοποιείται”, αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος Joe Ferraro σε σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί οι κεντρικοί τραπεζίτες δεν θέλουν αυξήσεις μισθών – Ο φόβος του πληθωρισμού για το 2022

COP26: Οι 5 μεγάλες προσδοκίες της Συνόδου για το κλίμα στη Γλασκώβη

Πώς θα είναι οι βίλες στο «My Kilada» στο Πόρτο Χέλι για… super rich γκολφέρ, Έλληνες και ξένους (pics)

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts