ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Bravia Core: Η Sony υπόσχεται streaming ταινιών σε ποιότητα 4K Blu-Ray [CES 2021]


Στα πλαίσια της CES 2021 η Sony ανακοίνωσε την πλατφόρμα Bravia Core, μία νέα λειτουργία για τα νέα μοντέλα OLED τηλεοράσεων που σας επιτρέπουν να απολαύσετε streaming ταινιών σε ποιότητα 4K Blu-Ray.

Οι κάτοχοι τηλεοράσεων της σειράς Bravia XR θα μπορούν να απολαύσουν αυτές τις ταινίες μέσω της τεχνολογίας Pure Stream της Sony, η οποία, σύμφωνα με την εταιρεία, προσφέρει σχεδόν χωρίς καμία απώλεια UHD ποιότητα, ισάξια με τα 4K Blu-Ray. Η τεχνολογία Pure Stream επιτρέπει streaming έως και 80Mbps, ενώ οι περισσότερες streaming υπηρεσίες προσφέρουν μεταξύ 15Mbps και 25Μbps για να προσφέρουν 4K Ultra HD ποιότητα.

Bravia Core: Η Sony υπόσχεται streaming ταινιών σε ποιότητα 4K Blu-Ray [CES 2021]

H πλατφόρμα Bravia Core δεν έρχεται για να αντικαταστήσει το Netflix. Αντιθέτως, προσφέρει επιλεγμένες ταινίες της Sony Pictures σε IMAΧ Enhanced ποιότητα, όμως έρχεται προεγκατεστημένη μόνο στα νέα μοντέλα Bravia XR. Επιπλέον, δε γνωρίζουμε πως θα λειτουργεί το σύστημα και αν οι κάτοχοι έχουν απεριόριστες προβολές ή ποιες ταινίες θα είναι διαθέσιμες.

Προς το παρόν, η πλατφόρμα Bravia Core θα είναι διαθέσιμη για τα μοντέλα MASTER Series Z9J 8K LED, MASTER Series A90J, A80J OLED, X95J και X90J 4K LED της Sony. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας, κάθε τηλεόραση θα προσφέρει διαφορετικές δυνατότητες ως προς το streaming ταινιών, όχι στην ποιότητα όσο στις δωρεάν δοκιμές.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts