ΚΟΣΜΟΣ

Chicago Fire: Ένοπλο επεισόδιο κοντά στα πλατό – Διακόπηκαν τα γυρίσματα της σειράς

Τα γυρίσματα της σειράς «Chicago Fire» διακόπηκαν, όταν σημειώθηκε ένοπλη επίθεση κοντά στα πλατό την περασμένη εβδομάδα.

Ένας ένοπλος άνδρας πυροβόλησε αρκετές φορές απέναντι από την τοποθεσία γυρισμάτων της σειράς, στη δυτική πλευρά του Σικάγο, σύμφωνα με το τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο CWB Chicago.

Η σειρά γυριζόταν στην οδό Μάντισον, στην περιοχή Γουέστ Σάιντ και ο ένοπλος άρχισε να πυροβολεί από την απέναντι γωνία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο δράστης τράπηκε σε φυγή από το σημείο και δεν τραυματίστηκε κανένας ηθοποιός ή μέλος του τηλεοπτικού συνεργείου.

Έχει ξανασυμβεί

Σύμφωνα με το THR, τα γυρίσματα σταμάτησαν για μία ημέρα και τα πρωτόκολλα ασφαλείας της σειράς τέθηκαν σε ισχύ αμέσως. Οι αναφορές ότι μια σφαίρα κατέληξε σε εξοπλισμό που ανήκει στην παραγωγή δεν είναι ακριβείς, δήλωσαν πηγές στο THR.

Το περιστατικό που συνέβη την περασμένη Τετάρτη είναι ένα από τα αρκετά που έχουν καταγραφεί κοντά σε τοποθεσίες γυρισμάτων στο Σικάγο τους τελευταίους δύο μήνες.

Τον Ιούλιο σταμάτησαν τα γυρίσματα της δραματικής σειράς «FX’s Justified: City Primeval» όταν υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών από διερχόμενα οχήματα.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, τα γυρίσματα σε διαφορετική τοποθεσία σταμάτησαν, όταν άγνωστος πέταξε, σύμφωνα με την περιγραφή της αστυνομίας «εμπρηστικό μηχανισμό» προς το πλατό. Κανένας ηθοποιός ή μέλος του τηλεοπτικού συνεργείου δεν τραυματίστηκε στα περιστατικά.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

ΠΗΓΗ in.gr

Related Posts