ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ColorWare: Custom-painted AirPods 3 από 319 δολάρια

Custom-painted AirPods 3 παρουσίασε σήμερα η ColorWare, γνωστή για τις προσφορές προσαρμογής της για AirPods, χειριστήρια Xbox, στοιχεία Nintendo Switch και άλλα.

Τα AirPods 3 διατίθενται σε μια σειρά χρωμάτων βαφής, συμπεριλαμβανομένων φωτεινών γυαλιστερών αποχρώσεων, μεταλλικών και ματ χρωμάτων. Διαθέσιμα είναι όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου, όπως και διάφορες αποχρώσεις του μαύρου, του ασημί και του χρυσού.

Κάθε AirPod μπορεί να βαφτεί με διαφορετικό χρώμα, ενώ και η θήκη μπορεί βαφτεί με διαφορετική απόχρωση. Αυτά τα AirPods κοστίζουν 319 $, αλλά η τιμή αυξάνεται στα 369 $ όταν βάφετε και τη θήκη.

Η τιμή των AirPods είναι 179 $ απευθείας από την Apple, επομένως η απόκτηση ενός custom-painted είναι τουλάχιστον 140 $ πιο ακριβή.

Το Colorware είναι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσετε AirPods που δεν είναι λευκά, από τη στιγμή που η Apple εξακολουθεί να μην προσφέρει AirPods σε μαύρο ή άλλα χρώματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα χαρακτηριστικά του AirPods 3 παραμένουν ανέπαφα, όπως η συνδεσιμότητα MagSafe για τη θήκη, ενώ η βαφή δεν επηρεάζει τη λειτουργικότητα.

Η αποστολή των AirPods 3 γίνεται σε περίπου δύο έως τρεις εβδομάδες από την παραγγελία τους μέσω Colorware.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts