ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Consumer Reports: Αυτές είναι οι πιο αξιόπιστες μάρκες – Ποια αυτοκίνητα είναι στην κορυφή

Ιαπωνική κυριαρχία στη λίστα με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με την έκθεση αξιοπιστίας του οργανισμού

Στη δημοσίευση της ετήσιας έκθεσης αξιοπιστίας (Annual Auto Reliability) για τις Ηνωμένες Πολιτείες προχώρησε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Consumer Reports, αναδεικνύοντας τις αυτοκινητοβιομηχανίες που κατασκευάζουν τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα.

Η έκθεση του 2021 βασίστηκε σε δεδομένα που συλλέχθηκαν από περισσότερα από 300.000 οχήματα στις ΗΠΑ, με τους ιδιοκτήτες τους να ερωτώνται σχετικά με τα προβλήματα που εμφάνισαν τα αυτοκίνητά τους τελευταίους 12 μήνες, σε 17 επιμέρους τομείς, συμπεριλαμβανομένου του κινητήρα, του συστήματος μετάδοσης, των ηλεκτρικών συστημάτων και του πλαισίου.

Κατόπιν έγινε η αξιολόγηση των εταιρειών σε βαθμολογική κλίμακα 0-100, με τον μέσο όρο να κυμαίνεται μεταξύ των 41 και 60 πόντων.

Η αυτοκινητοβιομηχανία που ξεχώρισε στη φετινή έκθεση ήταν η Lexus με 76 βαθμούς, ακολουθούμενη από τις Mazda και Toyota, οι οποίες συγκέντρωσαν 75 και 71 πόντους αντίστοιχα.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Infiniti με 69 πόντους, την ίδια ώρα που οι Buick, Honda και Subaru συγκέντρωσαν από 66.

Διαβάστε περισσότερα στο newsauto

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts