ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Continental Cup: Έπιασαν δουλειά στη Σμύρνη

Από το μεσημέρι της Τρίτης βρίσκονται στη Σμύρνη της Τουρκίας οι Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ γυναικών που από αύριο ρίχνονται στη μάχη του προ-Ολυμπιακού τουρνουά.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Οι Βίκυ Αρβανίτη/Πένυ Καραγκούνη και οι Δήμητρα Μαναβή/Μαρία Κλέπκου είχαν χθες την πρώτη τους επαφή με τις εγκαταστάσεις στη συνοικία Μπαλτσόβα της Σμύρνης (εκεί όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες) υπό την επίβλεψη των Τίε Σαντάνα, Θανάση Πανούσου, Μαρίας Τσιαρτσιάνη που συνοδεύουν την αποστολή.

Η σημερινή πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:30, ενώ το απόγευμα στην τεχνική σύσκεψη θα γίνει γνωστό και το πρόγραμμα των αγώνων.

Το σύστημα διεξαγωγής
Στην Β’ φάση του Προολυμπιακού τουρνουά συμμετέχουν 24 χώρες και έχουν χωριστεί σε τρεις ομίλους των οκτώ ομάδων.

Η Ελλάδα έχει κληρωθεί στον Α’ όμιλο μαζί με Τσεχία, Φινλανδία, Πολωνία, Σερβία, Σλοβενία, Λευκορωσία και την διοργανώτρια Τουρκία. Οι αγώνες του Α’ ομίλου θα γίνουν στη Σμύρνη από 6 έως 9 Μαΐου.

Ο Β’ όμιλος αποτελείται από την Ισπανία, την Ρωσία, την Ελβετία, την Γαλλία, την Λιθουανία, την Εσθονία, την Κύπρο και τη Ρουμανία. Ο όμιλος θα φιλοξενηθεί στη Μαδρίτη από 6 έως 9 Μαΐου.

Ο Γ’ όμιλος αποτελείται από την Ιταλία, την Γερμανία, την Σλοβακία, την Νορβηγία, την Λετονία, την Ουκρανία, την Αυστρία και την Σουηδία. Ο όμιλος θα διεξαχθεί το διάστημα 6-9 Μαΐου στο Μπάντεν της Αυστρίας.

Οι 5 πρώτες ομάδες από κάθε έναν από τους 3 ομίλους θα προκριθούν στην Γ΄φάση.

Στην Γ΄φάση οι 15 ομάδες που θα έρθουν από την Β΄φάση σε κάθε κατηγορία (ανδρών και γυναικών) μαζί με την διοργανώτρια του μοναδικού ομίλου Ολλανδία (σε άνδρες και γυναίκες) θα συγκροτήσουν το ταμπλό των 16 ομάδων ανδρών και 16 ομάδων γυναικών και οι νικήτριες ομάδες θα προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2021 από την Ευρώπη. Η τελευταία φάση θα διεξαχθεί από 23 έως 26 Ιουνίου στη Χάγη της Ολλανδίας.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts