ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

EasyJet Holidays: “Τεράστιο” πρόγραμμα για το Καλοκαίρι 2023 | Αθήνα και Χανιά νέοι προορισμοί | ΤΙΜΕΣ

Χθες κυκλοφόρησε το καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων της easyJet για το 2023, το οποίο έκανε διαθέσιμα χιλιάδες πακέτα διακοπών από τον ταχύτερα αναπτυσσόμενο τουριστικό πράκτορα του Ηνωμένου Βασιλείου, την easyJet Holidays. Μεταξύ αυτών σε Αθήνα και Χανιά που αποτελούν νέους προορισμούς στο “τεράστιο” όπως το χαρακτηρίζει η εταιρία καλοκαιρινό πρόγραμμα 2023.

EasyJet Holidays easyΗ προσφορά του παρόχου πακέτων διακοπών για το επόμενο Καλοκαίρι έχει αυξηθεί κατά περισσότερο από 75%, πράγμα που σημαίνει ότι οι αγαπημένοι προορισμοί των πελατών, όπως η Μαγιόρκα και το Φάρο, έχουν πάνω από 60% μεγαλύτερη διαθεσιμότητα για διακοπές αξίας. Επίσης, ορισμένοι ολοκαίνουργοι προορισμοί για τη σεζόν έχουν βγει προς πώληση, όπως το Μιλάνο, η Αθήνα, τα Χανιά, το Πόρτο και η Βαλένθια. Σημειώνεται ότι όλα τα πακέτα διακοπών easyJet καλύπτονται από την κορυφαία στον κλάδο Υπόσχεση Προστασίας . Επιπλέον, υπάρχουν 23 κιλά αποσκευών ανά άτομο σε όλα τα πακέτα διακοπών και περιλαμβάνονται μεταφορές σε όλα τα καταλύματα γισ διακοπές στην παραλία.

Οι παραθεριστές που θέλουν να ζήσουν ακτίνες του ήλιου σε χρυσές αμμουδιές, να απολαύσουν την κουλτούρα των πιο ιστορικών πόλεων της Ευρώπης ή απλώς να περάσουν λίγο ποιοτικό χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα, υπάρχουν τώρα ακόμη περισσότερα πακέτα για να διαλέξουν για το Καλοκαίρι του 2023. Με περισσότερα από 5.000 ξενοδοχεία διαθέσιμα σε  500 προορισμούς, οι πελάτες μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις διακοπές στην παραλία με επτά διανυκτερεύσεις να ξεκινούν από 279 £ ανά άτομο και τις τρεις διανυκτερεύσεις στην πόλη από 249 £ ανά άτομο.

Ο Paul Bixby, Εμπορικός Διευθυντής της easyJet holidays, δήλωσε: «Με τόσους πολλούς ανθρώπους που μεταφέραμε στο ταξίδι των ταξιδιών φέτος, γνωρίζουμε ότι το Καλοκαίρι του 2023 θα είναι “τεράστιο”. Έτσι, αξιοποιήσαμε στο έπακρο το πρόγραμμα πτήσεων της αεροπορικής μας εταιρείας που ξεκίνησε πρόσφατα, για να προσφέρουμε χιλιάδες ακόμη διακοπές. Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε διακοπές στα πιο αγαπημένα ξενοδοχεία της Ευρώπης σε απίστευτη αξία, και αυτό είναι απολύτως αυτό που προσφέρουμε για το επόμενο καλοκαίρι. Από θέρετρα all inclusive μέχρι διαμερίσματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, οι πελάτες μπορούν να κάνουν διακοπές ακριβώς όπως θέλουν με την ακόμη μεγαλύτερη προσφορά μας. Ανυπομονούμε να προσφέρουμε άλλο ένα αξέχαστο καλοκαίρι διακοπών στους πελάτες μας».

Προσφορές διαθέσιμες για το καλοκαίρι του 2023:

  • Costa de Almeria: επτά διανυκτερεύσεις στο 4* Mojacar Playa Aquapark Hotel με βάση το B&B με  393 £ ανά άτομο,  συμπεριλαμβανομένων 23 κιλών αποσκευών ανά άτομο, μεταφορές και πτήσεις από το Λονδίνο Gatwick στις 11 Μαΐου 2023.
  • Μαγιόρκα: επτά διανυκτερεύσεις στο 4* Alua Calas de Majorca σε βάση all inclusive για  429 £ ανά άτομο,  συμπεριλαμβανομένων 23 κιλών αποσκευών ανά άτομο, μεταφορές και πτήσεις από το Λίβερπουλ στις 14 Μαΐου 2023.
  • Αλγκάρβε: επτά διανυκτερεύσεις στο 4* Be Live Family Palmeiras Village σε βάση all inclusive για  591 £ ανά άτομο,  συμπεριλαμβανομένων 23 κιλών αποσκευών ανά άτομο, μεταφορές και πτήσεις από το Λονδίνο Λούτον στις 16 Μαΐου 2023.
  • Χανιά: επτά διανυκτερεύσεις στο 4* Atlantica Amalthia Beach Hotel με B&B με  555 £ ανά άτομο,  συμπεριλαμβανομένων 23 κιλών αποσκευών ανά άτομο, μεταφορές και πτήσεις από το Λονδίνο Gatwick στις 14 Μαΐου 2023.
  • Μιλάνο: δύο διανυκτερεύσεις στο 4* Klima Hotel Milano Fiere για δωμάτιο μόνο με  231 £ ανά άτομο,  συμπεριλαμβανομένων 23 κιλών αποσκευών ανά άτομο και πτήσεις από το Λονδίνο Λούτον στις 6 Αυγούστου 2023.
  • Αθήνα: δύο διανυκτερεύσεις στο 4* Athens Cypria για δωμάτιο μόνο με  292 £ ανά άτομο,  συμπεριλαμβανομένων 23 κιλών αποσκευών ανά άτομο και πτήσεις από το Λονδίνο Gatwick στις 15 Μαΐου 2023.
  • Πόρτο: δύο διανυκτερεύσεις στο 4* Portus Cale Hotel με βάση  μόνο δωμάτιο με 240 £ ανά άτομο,  συμπεριλαμβανομένων 23 κιλών αποσκευών ανά άτομο και πτήσεις από το Λονδίνο Gatwick στις 25 Ιουνίου 2023.

 Η easyJet Holidays

Η easyJet διακοπές προσφέρει εξαιρετικής αξίας διακοπές σε παραλίες, πόλεις και λίμνες σε περισσότερους από 100 προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, απευθείας μέσω του ιστότοπού της και μέσω περισσότερων από 3000 συνεργατών ταξιδιωτικών πρακτόρων. Η εταιρεία διακοπών που προστατεύεται από το ATOL συνδυάζει το ευέλικτο πρόγραμμα πτήσεων της easyJet, με επιλεγμένα ξενοδοχεία και την καλύτερη τεχνολογία στην κατηγορία τους για να παρέχει εξατομικευμένες εμπειρίες διακοπών χωρίς προβλήματα, οι οποίες μπορούν να εξασφαλιστούν με προκαταβολή μόλις 60 £ ανά άτομο. Η εταιρεία διακοπών είναι επίσης μέλος της ABTA, παρέχοντας πρόσθετη διαβεβαίωση στους πελάτες στο πλαίσιο του πιο αξιόπιστου ταξιδιωτικού προγράμματος του Ηνωμένου Βασιλείου. Με μια σειρά τύπων διακοπών, από ενήλικες και οικογενειακές έως πολυτελείς και ανεξερεύνητες, μεταφορές που περιλαμβάνονται στις διακοπές στην παραλία, αποσκευές 23 κιλών που περιλαμβάνονται σε όλες τις κρατήσεις και πάνω από 5.000 ξενοδοχεία, σε περισσότερα από 500 θέρετρα, οι πελάτες μπορούν να κάνουν διακοπές όπως θέλουν.

ΠΗΓΗ money-tourism.gr