ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

“Edit Grid”: Η νέα δυνατότητα που δοκιμάζει το Instagram

Instagram, “Edit Grid”: Η νέα δυνατότητα που δοκιμάζει το Instagram

Instagram, “Edit Grid”: Η νέα δυνατότητα που δοκιμάζει το Instagram

Νέα χαρακτηριστικά φαίνεται πως θα προστεθούν στο Instagram, καθώς, σύμφωνα με τον ερευνητή εφαρμογών Alessandro Paluzzi, το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο φωτογραφιών θα αποκτήσει σύντομα μια νέα λειτουργία.

Ο Paluzzi δημοσίευσε μερικές εικόνες στο Twitter, δείχνοντας τη νέα λειτουργικότητα σε δράση. «Το Instagram εργάζεται για τη δυνατότητα επεξεργασίας του πλέγματος προφίλ επιτρέποντάς σας να αναδιατάξετε τις αναρτήσεις με όποια σειρά θέλετε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η νέα επιλογή «Edit Grid» εμφανίζεται στις ρυθμίσεις προφίλ και επιτρέπει στους χρήστες να αναδιατάξουν τη συλλογή φωτογραφιών του προφίλ τους όπως θέλουν. Οι φωτογραφίες έτσι θα τοποθετούνται ανεξάρτητα από την ημερομηνία δημοσίευσης της κάθε μίας.

Ο Paluzzi αποκάλυψε ακόμα κάποια πράγματα σχετικά με τα νέα stickers που εξετάζει το Instagram τον τελευταίο καιρό. Ανάμεσά τους και ένα emoji αντίδρασης.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts