ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Facebook: Επιχειρεί αλλαγή εικόνας μέσω… news feed

Facebook: Επιχειρεί αλλαγή εικόνας μέσω... news feed

Facebook: Επιχειρεί αλλαγή εικόνας μέσω... news feed

To ισχυρότερο εργαλείο του, το News Feed, χρησιμοποιεί το Facebook προκειμένου να επηρεάσει θετικά την κοινή γνώμη των χρηστών του. Η κίνηση αυτή εκτιμάται ότι έρχεται ως απάντηση σε πολλά σκάνδαλα με κύριο θέμα το Facebook που έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα New York Times, το Facebook έχει θέσει σε εφαρμογή το Project Amplify, το οποίο έχει ως στόχο του να απαντήσει σε όλες τις αρνητικές ειδήσεις που έχουν προκύψει και έχουν ως βάση το Facebook. Επισήμως, το Facebook αρνείται ότι έχει αναλάβει τέτοιου τύπου πρωτοβουλίες, μιλώντας για εσωτερικές διεργασίες που έχουν δοκιμαστεί και στο παρελθόν.

Παρόλα αυτά, έχει παρατηρηθεί από πολλές πηγές μία προσπάθεια εμφάνισης θετικών ιστοριών των χρηστών του Facebook μέσα στο News Feed, με σκοπό να τονιστεί η θετική πλευρά της χρήσης του πλέον δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου του πλανήτη. Οι αρνητικές ειδήσεις για το Facebook είναι πολλές, επομένως είναι δύσκολο να πει κανείς εάν αυτή η στρατηγική θα αποδώσει καρπούς.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts