ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Foldable iPhone: Η Apple κοιτά προς Galaxy Z Flip και Surface Duo μεριά

Foldable iPhone: Η Apple κοιτά προς Z Flip και Surface Duo μεριά

Η Apple φαίνεται να ζήτησε από τη Foxconn να δημιουργήσει δύο prototypes για κάποιο επερχόμενο foldable iPhone. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ταϊβανέζικη ιστοσελίδα United Daily News, η εταιρεία βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της έρευνας και προσπαθεί να βρει την κατάλληλη προσέγγιση στο νέο form-factor.

Για το λόγο αυτό, η Apple ζήτησε από τη Foxconn να δημιουργήσει δύο διαφορετικά prototype shells για τα επερχόμενα foldable iPhone. Σύμφωνα με την πηγή, το πρώτο μοιάζει αρκετά με το Samsung Galaxy Z Flip, με εύκαμπτη οθόνη που διπλώνει στη μέση και προσφέρει μία μικρή συσκευή.

Το δεύτερο prototype όμως, παίρνει την ιδέα απευθείας από το Surface Duo, δηλαδή δύο οθόνες ενωμένες με ένα hinge στη μέση, με τη συσκευή να κλείνει σαν βιβλίο. Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα Tom’s Guide είναι ακόμα αρκετά νωρίς για να μιλάμε για κάποιον τελικό σχεδιασμό, καθώς φαίνεται πως η Apple απλά πειραματίζεται μέχρι να βρει την τελική μορφή του foldable iPhone.

Ακόμα και έτσι όμως, η εταιρεία συνεχίζει ενεργά την έρευνα, με την ανάπτυξη του μοντέλου να αναμένεται, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, στα τέλη του 2021, με κυκλοφορία το 2022.

Εσείς θα θέλατε ένα foldable τύπου Z Flip ή προτιμάτε τις multitasking επιλογές που παρέχουν οι δύο ξεχωριστές οθόνες;

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts