ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Folli Follie: Επικυρώθηκε η συμφωνία εξυγίανσης – Αλλαγή σελίδας

Δεκτή έγινε από το αρμόδιο δικαστήριο η συμφωνία εξυγίανσης της Folli Follie, απόφαση η οποία σηματοδοτεί την αλλαγή σελίδας για την εταιρεία στη μετά Κουτσολιούτσων εποχή

Δεκτό και χωρίς κανέναν «αστερίσκο» έκανε το αρμόδιο δικαστήριο το αίτημα αποδοχής της συμφωνίας εξυγίανσης της Folli Follie.

Η απόφαση που σηματοδοτεί την αλλαγή σελίδας για την εταιρεία στη μετά Κουτσολιούτσων εποχή, γνωστοποιήθηκε από την εταιρεία με ανακοίνωση στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Η Folli Follie μέσω της συμφωνίας εξυγίανσης περνά μετοχικά στους πιστωτές οι οποίοι είχαν στηρίξει το σχέδιο μετάβασης της εταιρείας στηρίζοντας τη διοίκηση Σάμιου, η οποία σημειωτέον είχε διοριστεί έπειτα από αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αξιοποιώντας σχετική νομοθετική ρύθμιση.

Η ανακοίνωση:

Η εταιρεία με την επωνυμία «Folli Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία» και τον διακριτικό τίτλο “FF Group” (η «Εταιρεία»)ανακοινώνει ότι εξεδόθη υπ’ αριθμ. 3/2022 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, δυνάμει της οποίας επικυρώνεται η από 31.12.2020 Συμφωνία Εξυγίανσης-Μεταβίβαση Επιχείρησης της Εταιρείας, όπως αυτή τροποποιήθηκε με την από 9.9.2021 συμφωνία τροποποίησης.

Η Εταιρεία θα εκδώσει νέα ανακοίνωση για την ενημέρωση των πιστωτών της και του επενδυτικού κοινού σχετικά μετά επόμενα βήματα της διαδικασίας εξυγίανσης.

Η Εταιρεία ευχαριστεί θερμά την δικηγορική εταιρεία «Ποταμίτης Βεκρής» για τον επιτυχή χειρισμό της υπόθεσης.

Διαβάστε ακόμη

JP Morgan: Ποιες είναι οι πιθανότητες αναβάθμισης της ελληνικής οικονομίας το 2022

Το μέλλον της εργασίας: Έρχεται η εβδομάδα των 4 ημερών

Siemens Hellas: Η μερική διάσπαση που «γέννησε» τη Siemens Energy

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts