ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

FTI: “Άνοιξε” τις κρατήσεις για Ελλάδα για το Καλοκαίρι 2023

Οι πελάτες του μεγάλου γερμανικού tour operator FTI μπορούν ήδη να κάνουν κράτηση για τις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Ελλάδα το 2023.

“Περίπου το 40 τοις εκατό των ξενοδοχείων μας με τις υψηλότερες πωλήσεις είναι ήδη διαθέσιμο για κράτηση”, λέει η υπεύθυνη προϊόντων Halina Strzyzewska.

Επιπλέον, υπάρχει πλήρης σύνδεση με τα πιο δημοφιλή νησιά διακοπών μέσω πτήσεων της εταιρείας.

Για το ερχόμενο Καλοκαίρι θα προσφέρονται επτά εβδομαδιαίες πτήσεις προς τη Ρόδο και άλλες έξι προς το Ηράκλειο από το Μόναχο, τη Φρανκφούρτη και το Ντίσελντορφ. Σύμφωνα με την κα. Strzyzewska, η προσφορά θα συμπληρωθεί με συνδέσεις από αεροπορικές εταιρείες, όπως η Condor.

Η Ελλάδα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για το 2022, και τα πακέτα για τα ελληνικά νησιά είναι σήμερα σχεδόν πλήρως κλεισμένα. Επομένως, όσοι θέλουν  να εξασφαλίσουν νωρίς την κράτησή τους για το 2023, μπορούν.

Επιπλέον, πολλοί Γερμανοί πολίτες υποθέτουν ότι οι τιμές θα συνεχίσουν να αυξάνονται και θέλουν να επωφεληθούν από τις καλύτερες συνθήκες κάνοντας έγκαιρη κράτηση.

Ο FTI συνιστά επίσης έγκαιρη κράτηση.

Περισσότερες ξενοδοχειακές μονάδες θα εισαχθούν διαδοχικά στα συστήματα κρατήσεων τις επόμενες εβδομάδες και θα είναι σύντομα διαθέσιμες στα ταξιδιωτικά γραφεία.

ΠΗΓΗ money-tourism.gr