ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Galaxy S21 Exynos: 35% καλύτερη μπαταρία σε σχέση με τα Galaxy S20;

Galaxy S21 Exynos: 35% καλύτερη μπαταρία σε σχέση με τα Galaxy S20;

Η Exynos έκδοση του Galaxy S21 θα προσφέρει έως και 35% καλύτερη μπαταρία σε σχέση με το αντίστοιχο Galaxy S20, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο leakster @TheGalox_ μας προσφέρει τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με την απόδοση των μπαταριών των νέων μοντέλων και συγκεκριμένα τις διαφορές των δύο εκδόσεων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με την πηγή, τα smartphones της σειράς Galaxy S21 με Snapdragon 888 θα έχουν 15% καλύτερη μπαταρία σε σχέση με τις αντίστοιχες εκδόσεις των Galaxy S20. Από την άλλη, οι συσκευές με Exynos 2100 SoC θα προσφέρουν 25% με 35% μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας σε σχέση με τις S20 εκδόσεις με Exynos 990.

Βέβαια, θα πρέπει να σημειωθεί πως ένα από τα μεγαλύτερα παράπονα των κατόχων Galaxy S20 με Exynos ήταν η μπαταρία των συσκευών, καθώς και στα συγκριτικά είδαμε διαφορές με την αντίστοιχη έκδοση Snapdragon 865. Οπότε, θεωρητικά θα δούμε βελτιώσεις και στα δύο μοντέλα.

Από την άλλη, ο γνωστός leakster Ice Universe ήδη μας έχει δώσει ένα σχεδιάγραμμα που αναφέρει ότι ο Exynos 2100 θα είναι δυνατότερος από τον Snapdragon 888, όμως θα πρέπει να περιμένουμε τις συσκευές για να δούμε όντως τα αποτελέσματα. Πάντως, η Samsung φαίνεται πως θέλει να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες Galaxy S21 με Exynos, κάτι που σίγουρα θέλουμε όλοι στην Ευρώπη.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts