ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Google: Ίσως αρχίσει να υποστηρίζει Wear OS smartwatch backups στο Google One

Η Google προσπαθεί να βελτιώσει τη συνολική εμπειρία σε συσκευές Android τη στιγμή που νέες συσκευές Wear OS κάνουν την είσοδό τους στην αγορά. Αυτό αποκαλύπτεται στο πιο πρόσφατο APK Teardown από τους χρήστες του XDA-Developers.

Νέες συμβολοσειρές στην έκδοση beta 22.32.12 έκδοση της εφαρμογής Υπηρεσίες Google Play αποκαλύπτουν ότι η Google ετοιμάζεται να προσθέσει υποστήριξη για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων smartwatch κατά τη μετάβαση σε μια νέα συσκευή.

Μια συμβολοσειρά έχει τίτλο: companion_backup_opt_in_title που περιέχει τις προτροπές: Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας της συσκευής σας με το Google One/ Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας από το Google One/ Επιλέξτε εφεδρικό λογαριασμό.

Μέχρι τώρα, όταν αλλάζετε ένα Wear OS smartwatch σε ένα νέο smartphone Android, πρέπει να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις του ρολογιού. Mια επιλογή για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας της συσκευής θα ήταν πολύ βολική.

To ότι αναφέρεται το Google One, η επί πληρωμή συνδρομή της Google, είναι κάτι ενδιαφέρον. Οι ρυθμίσεις και η διαχείριση των αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων συσκευής της Google για Android και iOS βρίσκονται στην εφαρμογή Google One, παρόλο που δεν απαιτείται συνδρομή στο Google One για τη χρήση της λειτουργίας. Οι συνδρομητές του πληρώνουν για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο στον Λογαριασμό τους Google, επομένως η νέα λειτουργία πιθανώς δεν θα είναι επί πληρωμή.

Η Google ενδέχεται να προσθέσει τη δυνατότητα εγκαίρως για την κυκλοφορία του επερχόμενου smartwatch Pixel, που φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο μαζί με τα νέα Pixels 7 και 7 Pro.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts