ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Google Pixel 6: Θα του μιλάς και αυτό θα πληκτρολογεί

Google Pixel 6: Θα του μιλάς και αυτό θα πληκτρολογεί

Google Pixel 6: Θα του μιλάς και αυτό θα πληκτρολογεί

Επιτέλους, τα smartphones θα πάρουν το ρόλο του γραμματέα μας, αρχής γενομένης από τα όσα θα προσφέρει το Google Pixel 6. Στο νέο μοντέλο, το Gboard αναμένεται να έχει το Assistant Voice Typing που έχουμε δει στο I/O 2019.

Η Google έχει παρουσιάσει τη λειτουργία του enhanced voice typing ή assistant voice typing, όπως την ονομάζει, η οποία αποτελεί μέρος της αναβάθμισης του Google Assistant και το είχαμε δει σε δοκιμαστική χρήση στο Gboard για όλα τα smartphones από το Pixel 4 και έπειτα. Στο I/O 2019 είχε παρουσιαστεί η λειτουργία αυτή του πληκτρολογίου που θα μπορεί να δημιουργεί κείμενο από αυτό που υπαγορεύει κανείς στον Google Assistant.

Στο Internet εμφανίστηκαν εικόνες και πληροφορίες για το νέο χαρακτηριστικό που θα έχει το πληκτρολόγιο σε ένα Google Pixel 6, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα σαφές εάν αυτή η δυνατότητα θα περάσει σταδιακά και στα άλλα Pixel smartphones, πέρα από το 6 Series. Πάντως, η εντολή για να ξεκινήσει η υπαγόρευση κειμένου είναι η “Hey Google, Type”.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG