ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Google Pixel 6: Πάει για Οκτώβριο η παρουσίασή του

Google Pixel 6: Πάει για Οκτώβριο η παρουσίασή του

Google Pixel 6: Πάει για Οκτώβριο η παρουσίασή του

Τα Google Pixel 6 και Pixel 6 Pro, μάλλον δεν θα παρουσιαστούν μέσα στον Σεπτέμβριο, όπως αναμενόταν. Η πιο πιθανή ημερομηνία εκτιμάται ότι θα είναι η 19η Οκτωβρίου.

Η αρχική πεποίθηση που κυκλοφόρησε ευρέως στο Internet ήταν ότι το επίσημο λανσάρισμα των Pixel 6 και Pixel 6 Pro από την Google θα γινόταν σε μία εκδήλωση στις 13 Σεπτεμβρίου, αρκετά κοντά, δηλαδή, στην ημερομηνία που έχει επιλέξει η Apple για να παρουσιάσει το νέο iPhone 13.

Οι νεότερες πληροφορίες που έρχονται online θέλουν την Google να μεταφέρει την παρουσίαση των νέων Pixel στις 19 Οκτωβρίου, όταν εκτιμάται ότι θα γίνει και το ανάλογο διαδικτυακό event, ενώ εκείνη την ημερομηνία πιστεύεται ότι θα μπορέσουν να ξεκινήσουν και οι προπαραγγελίες για τις νέες ναυαρχίδες της Google.

H 28η Οκτωβρίου είναι μία ακόμα ημερομηνία που αναφέρεται, η οποία θεωρείται πιο πιθανή ως εκείνη που θα ξεκινήσει η επίσημη εμπορική διάθεση του Google Pixel 6 και Pixel 6 Pro. Οι περισσότεροι αναλυτές, πάντως, συμφωνούν ως προς το ότι είναι πιο λογικό για την Google να μην βάλει την παρουσίαση των μοντέλων της πολύ κοντά με το event της Apple.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts