ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Google Pixel 6 Pro: Εμφανίζεται σε hands on video

Google Pixel 6 Pro: Εμφανίζεται σε hands on video

Google Pixel 6 Pro: Εμφανίζεται σε hands on video

Ένα βίντεο που διέρρευσε online μας δίνει μία καλή εικόνα για τον πίσω σχεδιασμό του Google Pixel 6 Pro. To βίντεο δείχνει ένα γκρι χρώματος smartphone με τη χαρακτηριστική διχρωμία στο πίσω μέρος που έχουμε δει και στα σχετικά renders.

Ένα στοιχείο που γίνεται σαφές από το βίντεο είναι ότι το πίσω μέρος του Pixel 6 Pro που ετοιμάζεται να παρουσιάσει επισήμως η Google θα έχει γυαλιστερή υφή, προσδίδοντας στοιχεία πολυτέλειας, τουλάχιστον στις εκδόσεις Pro. Δεν έχει γίνει σαφές εάν θα υπάρχουν και ματ εκδοχές στα άλλα μοντέλα.

Ένα άλλο στοιχείο που αποκαλύπτεται είναι η ελαφρώς κυρτή οθόνη μπροστά, αλλά δεν μπορεί κανείς να διακρίνει περισσότερα για το επερχόμενο μοντέλο και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Έχουμε δει, όμως, σε άλλες διαρροές αναλυτικές πληροφορίες για το Google Pixel 6 Pro και τον εξοπλισμό του.

Χαρακτηριστική παραμένει η πίσω πλευρά με τις κάμερες στο ξεχωριστού χρώματος πλαίσιο που γίνεται στοιχείο του συνολικού design και κάνει το Google Pixel 6 Pro να ξεχωρίζει. Το βίντεο μπορείτε να το δείτε κάνοντας κλικ στο link της Πηγής στο τέλος του άρθρου.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts