ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Google Pixel Watch: Διέρρευσαν τιμή και χρώματα

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Google Pixel Watch πλησιάζει σχεδόν και μόλις διέρρευσαν η τιμή και τα χρώματά του. Όσον αφορά τις προδιαγραφές του, αναμένουμε μια στρογγυλή οθόνη OLED μικρότερη των 2 ιντσών. Το chipset Exynos 9110 της Samsung για wearables με συμ-επεξεργαστή Cortex-M33 και έως 2 GB RAM καθώς και 32 GB εγγενή αποθηκευτικό χώρο.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, η Google είπε ότι «θα υπάρχει μια βελτιωμένη διεπαφή χρήστη Wear OS, με πιο ρευστή πλοήγηση και έξυπνες ειδοποιήσεις», καθώς και καλύτερη ενσωμάτωση Google Assistant, έξυπνου σπιτιού και Fitbit.

Τιμή Pixel Watch

Από 250 $ για το μοντέλο Wi-Fi έως 399 $ για την έκδοση LTE

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Google θα κοστολογήσει το Pixel Watch μεταξύ $250-$350, ίσως ανάλογα με τις προδιαγραφές ή το μέγεθος και το υλικό του.

Αυτό ισχύει μόνο για την έκδοση Wi-fi, ενώ προηγούμενο leak έδειξε ότι το μοντέλο Pixel Watch LTE θα ξεκινά από 399 $.

Συγκριτικά, το νέο Apple Watch 8 ξεκινά από 399 $ για το μοντέλο Wi-Fi, ενώ το μικρότερο Galaxy Watch 5 κοστίζει 280 $ για το βασικό μοντέλο.

Χρώματα Google Pixel Watch

Obsidian – Chalk – Charcoal

Οι πρώτες φήμες για το Google Pixel Watch, το ήθελαν να κυκλοφορεί σε χρώματα Μαύρο, Γκρι και Χρυσό. Η νέα πηγή ισχυρίζεται επίσης τώρα ότι τα χρώματά του θα ονομάζονται Chalk, Charcoal και Obsidian.

Τη στιγμή που το Obsidian είναι μια βαθιά, μαύρη απόχρωση και το Charcoal είναι πιο γκριζωπό, αυτή που ξεφεύγει αρκετά των αρχικών προβλέψεων είναι αυτή της κιμωλίας.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts