ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

H Apple ετοιμάζεται για την παρουσίαση του MacBook Pro

H Apple ετοιμάζεται για την παρουσίαση του MacBook Pro

H Apple ετοιμάζεται για την παρουσίαση του MacBook Pro

Η επόμενη σειρά προϊόντων που θα ανανεώσει η Apple είναι τα MacBook, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί μέσα στο φθινόπωρο. Οι φήμες κυκλοφορούν εδώ και καιρό για έναν πλήρη επανασχεδιασμό των MacBook Pro.

Στις πρώτες πληροφορίες που έχουν δει το φως τη δημοσιότητας, πρωταγωνιστεί το ζήτημα του επεξεργαστή, με το MacBook Pro να αναμένεται να εφοδιαστεί με τον M1X, ο οποίος και θα προσφέρει ικανοποιητική ισχύ για όλες τις απαιτήσεις. Μάλιστα, γίνεται λόγος για 10 πυρήνες, οι 8 εκ των οποίων θα είναι υψηλής απόδοσης, ενώ οι διαφοροποιήσεις θα έγκεινται στο θέμα των γραφικών. Τα αντίστοιχα chips γραφικών αναμένεται να είναι είτε με 16, είτε με 32 πυρήνες.

Τα άλλα μοντέλα φορητών υπολογιστών της Apple, όπως είναι το απλό MacBook, ή το MacBook Air, τα οποία θα έχουν επεξεργαστή Μ2. Ο επανασχεδιασμός του πλαισίου θεωρείται σχεδόν δεδομένος, ενώ τα νέα μοντέλα εκτιμάται ότι θα είναι διαθέσιμα σε εκδόσεις 14 και 16 ιντσών, με περισσότερες θύρες σύνδεσης με περιφερειακά.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG