ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

H Apple θυμάται τον Steve Jobs 10 χρόνια μετά τον θάνατό του

H Apple θυμάται τον Steve Jobs 10 χρόνια μετά τον θάνατό του

Πέρασαν κιόλας 10 χρόνια από τη στιγμή που ο Steve Jobs άφησε την τελευταία του πνοή και η Apple τον θυμάται. Για την περίσταση, στον επίσημο δικτυακό της τόπο η Apple έχει ένα αφιέρωμα με τίτλο “Celebrating Steve”.

O συνιδρυτής της Apple και μεγάλος οραματιστής της τεχνολογίας, ο Steve Jobs, άφησε αυτόν τον κόσμο, αφήνοντας μία μεγάλη παρακαταθήκη πίσω του, την οποία και η Apple τιμά και σήμερα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στο επίσημο site της Apple υπάρχει ένα μήνυμα από την Laurene Powell Jobs και την υπόλοιπη οικογένειά του, μαζί με ένα τρίλεπτο video tribute.

Μπορεί τα τρία λεπτά να φαντάζουν λίγα για να μπορέσει κανείς να δώσει όλο το εύρος της σκέψης και τις μοναδικές παρεμβάσεις του Steve Jobs, οι προτάσεις του οποίου βοήθησαν εν πολλοίς στη διαμόρφωση της εικόνας του τεχνολογικού κόσμου όπως τον βιώνουμε σήμερα. Όταν ένας άνθρωπος είναι το κεντρικό πρόσωπο στην πρώτη επαφή του κόσμου με το iMac, το iPad και το iPhone, τότε δεν μπορεί κανείς να πει ότι υπάρχει ίχνος υπερβολής στην παραπάνω πρόταση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG