ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

H Geocycle Ελλάς υλοποιεί την πρωτοβουλία «Leaf it clean» στον Ασπρόπυργο

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού, η Geocycle Ελλάς, μέλος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, κάνει για ακόμα μία χρονιά πράξη τη δέσμευσή της για ένα πιο «πράσινο», καθαρό και αειφόρο μέλλον χωρίς απορρίμματα, υλοποιώντας τη δράση καθαρισμού και δενδροφύτευσης «Leaf it clean».

Εθελοντές εργαζόμενοι της Geocycle Ελλάς και του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον περιβαλλοντικό και ανθρωπιστικό οργανισμό WE4ALL για την πραγματοποίηση καθαρισμού από πιθανή καύσιμη ύλη, όπως απορρίμματα και ξερά χόρτα, σε μια περιοχή που φέτος επλήγη σημαντικά από πολλαπλές πυρκαγιές. Συνολικά συλλέχθηκαν και απομακρύνθηκαν πάνω από 2 τόνους απορρίμματα και οικοδομικά απόβλητα, σε μία προσπάθεια πρόληψης των πυρκαγιών και συνολικής αναβάθμισης της περιοχής. Παράλληλα, με στόχο τη συνεισφορά για τη δημιουργία ενός πολύτιμου πράσινου πνεύμονα στον Ασπρόπυργο, οι εθελοντές προχώρησαν σε φύτευση νέων δέντρων, καθώς και σε φροντίδα των ήδη υπαρχόντων.

Η κα Λένα Μπέλση, Επικεφαλής της Geocycle Ελλάς, μέλος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, δήλωσε αναφορικά με τη φετινή δράση «Για όλους εμάς στη Geocycle Ελλάς, δράσεις όπως η σημερινή μας γεμίζουν χαρά, καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά στην φύση, να φροντίσουμε τον πλανήτη μας – το σπίτι όλων μας – και να μεταδώσουμε το μήνυμα του εθελοντισμού, της ορθής περιβαλλοντικής συμπεριφοράς και της οικολογικής συνείδησης στις νεότερες γενιές. Άλλωστε, καθημερινά εργαζόμαστε για να κάνουμε τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος για όλους, απαντώντας στις προκλήσεις διαχείρισης αποβλήτων με καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις και φέρνοντας έτσι την κοινωνία μας όλο και πιο κοντά προς ένα μέλλον χωρίς απορρίμματα».

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts